Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Ετσι μπράβο, να πληρώσουν και οι έχοντες...


Από το σημερινό κύριο θέμα της "Ελευθεροτυπίας": ας φωνασκούν οι τραπεζίτες και τα επιμελητήρια. Μέχρι τώρα πλήρωνε ο κοσμάκης. Τώρα ήρθε η σειρά τους. Εξάλλου, επιχειρήσεις αυτές ήξεραν να πληρώνουν τα στελέχη τους με υπέρογκες αμοιβές και μπόνους. Ας δώσουν τώρα κάτι και στο κράτος, για να μπορέσει να κάνει κοινωνική πολιτική.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_2489.html

Στέλιος είπε...

@Ανώνυμος: καταρχήν δεν εμπιστεύομαι καμία νάρτηση του μπλογκ που μου υποδεικνύεις, έχει αποδείξει ότι είναι εξαρτημένο και κακόβουλο. Σε δεύτερο επίπεδο, δεν το θεωρώ κακό να αποσπάσει ένας υπουργός και 1-2 άτομα της εμπιστοσύνης του στο γραφείο του ώστε να έχει άμεσους συνεργάτες. Εγώ αν ήμουν υπουργός, αυτό θα έκανα.

ανονιμιξ είπε...

φυσικα....Δεν πειραζει αρκει να μην πληρωνονται απο το λαο...

Στέλιος είπε...

@ανονιμίξ: Αν ο συνεργάτης της Μπατζελή ήταν αργόσχολος και άνεργφος, ναι, θα το αποδοκίμαζα να τον προσλάβει. Αυτός όμως είναι ΗΔΗ υπάλληλος αλλού, σε άλλη ΚΡΑΤΙΚΗ υπηρεσία, και απλώς τον απέσπασε στο γραφείο της και καλά έκανε αν ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ούτως ή άλλως πληρωνόταν από το Δημόσιο, τί εστη Λαμία, τί στην Αθήνα...