Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστρατεύουν και τους Λάκηδες...

Εχει δίκιο ο GoReport: οι Λάκηδες θα ξεκινήσουν τον "Αλ Τσαντίρι" νωρίτερα μόνο και μόνο για να στηρίξουν τον απερχόμενο... Ηθελα κι εγώ να το γράψω αλλά φοβήθηκα μην τους δώσω υπερβολική σημασία. Πάντως, οι Λάκηδες και οι Μάκηδες (αν και αυτοί έχουν λουφάξει καθώς αναγκάζονται τώρα να "γλύψουν" τον Γιώργο, διαισθανόμενοι  τί πρόκειται να  συμβεί), ας έχουν υπόψη τους ότι αναγκάσαμε έναν ΔΟΛ, έναν Λαμπράκη, έναν Ψυχάρη και ένα "Βήμα" να κάνουν κωλοτούμπες και επιβάλλαμε την ηγεσία που επιθυμούσαμε. Δεν μας είναι δύσκολο να τους αναγκάσουμε και τους ίδιους... Νομίζω γίνομαι αντιληπτός!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λακης τη γλυτωσε μια φορα, η επομενη ειναι να κανει νουμερα με τους φυλακισμενους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λακης λεει οτι σκεφτεται ο απλος λαος.Γι αυτο και εχει μεγαλη τηλεθεαση.Γιατι αυτο που σκεφτεται ο τηλεθεατης το λεει αυτος.Δεν ειναι δυνατον να μην σχολιασει οτι ο Γιωργακης ειναι προβληματικος στο λογο (τουλαχιστον) κι οτι δεν ξερει ελληνικα.Ειναι δυνατον να το αποκρυψει;

Στέλιος είπε...

@Ανώνυμος 11.53: Ο Λάκης των εκατομμυρίων ως αμοιβή δεν έχει ουδεμία σχέση με τον ...απλό λαό. Με τους χαχόλους που είναι απολιτίκ και τους αρέσει να ισοπεδώουν όλους τους πολιτικούς και τα κόμματα, ναι, έχει. Εγώ δεν είπα να μην ασκήσει κριτική, διαφωνώ όμως να μην ασκεί στον Καραμανλή και να θάβει τον Παπανδρέου. Κυριακή κοντή γιορτή, όμως. Από 4/10 θέλω να δω πώς θα γλύφει για να παίρνει επιχορηγήσεις!