Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Περιμένουμε απάντηση από το "οικολογικά ευαίσθητο" ΚΚΕ!

Την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου εισάγει νέα ήθη στην πολιτική ζωή (βλ. απόφαση του Προέδρου ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ), και το Πασόκ προχωρεί σε πράσινη προεκλογική εκστρατεία, χωρίς χρήση  παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, χωρίς αφισοκόλληση και με δέσμευση  για την ανάληψη της δαπάνης καθαρισμού των χώρων των προεκλογικών του συγκεντρώσεων, την ίδια ώρα που το ΑΣΤΙΚΟ (κατά τον χαρακτηρισμό του υποκριτικού και φαρισαϊκού ΚΚΕ) αυτό κόμμα μας ξαφνιάζει ευχάριστα, η νεολαία του ΚΚΕ (που  πλειοδοτεί σε διακηρύξεις για το περιβάλλον, όταν το ίδιο το κόμμα έκανε την πάπια και μιλούσε για "προπαγάνδα του καπιταλισμού" τότε που  σημειώθηκε το πυρηνικό ατύχημα στο τότε σοβιετικό Τσερνομπίλ!), αφού χρησιμοποίησε τον χώρο του παλιού στρατοπέδου "Παύλου Μελά", στα όρια των δήμων Σταυρούπολης-Πολίχνης-Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη και επί της οδού Λαγγαδά, για την πραγματοποίηση του ετήσιου φεστιβάλ της "ΚΝΕ-Οδηγητή" (10-13/9), άφησε στο χώρο σκισμένα πανώ, πεταμένες  αφίσες, ξύλα, έπιπλα, σκουπίδια, σκοινιά, κουτιά ανοιγμένα με υπολλείματα μπογιάς κλπ, προφανώς σε εκπλήρωση της ... "οικολογικής ευαισθησίας" της κυρίας Παπαρήγα και των συντρόφων της, που κατά τα λοιπά μέμφονται τα ... "αστικά" κόμματα για την καταστροφή του αστικού περιβάλλοντος! 

Σημειωτέον ότι ο χώρος, και μέχρι να δικαιωθεί ο αγώνας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για απόδωσή του στους πολίτες, είναι ανοικτός στο κοινό και πολύ έυκολα μπορεί κάποιο παιδάκι να πλησιάσει τους λόφους των σκουπιδιών, που εγκατέλειψαν εκεί οι "οικολόγοι" Κνίτες, και να έχουμε κανένα δράμα.

Προς απόδειξη των όσων αναφέρω, οι φωτογραφίες:


Τα πανώ και οι αφίσες που αποδεικνύουν
τη διοργάνωση στο χώρο του στρατοπέδου
του Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Λόφοι σκουπιδιών από το Φεστιβάλ της ΚΝΕ...

Και μυτερά δοκάρια και ανοικτά κουτιά με μπογιές...

Τα σκουπίδια από το Φεστιβάλ είναι διάσπαρτα
σε ΟΛΟΝ τον χώρο του πρώην στρατοπέδου...

Την ίδια στιγμή, διαβάστε εδώ για την "οικολογική" ευαισθησία της ΝΔ, δηλ. του άλλου "συνεταίρου"... Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: