Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ κατα συρροήν!

Το ρεπορτάζ των "Νέων"

Μέσα στη δίνη των εξελίξεων  για Ζήμενς και Χριστοφοράκο, πρόσεξα ότι τα μπλόγκς δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία σε μία είδηση η οποία είναι ΑΠΕΙΡΩΣ χαρακτηριστικότερη της αλητείας και της απατεωνίστικης συμπεριφοράς των κυβερνώντων (ναι, γνωρίζω ότι οι χαρακτηρισμοί είναι ανοίκειοι, αλλά νομίζω ότι έχω το ελαφρυντικό της αγανάκτησης ως πολίτης!):

ΜΕΤΑ την απάτη με τις ψεύτικες υποσχέσεις στους συμβασιούχους (ώστε να υφαρπάσουν την ψήφο τους, μετά τους άφησαν στους 5 δρόμους!), ΜΕΤΑ την απάτη με τα 3.000 ευρώ στους πυρόπληκτους (ώστε να υφαρπάσουν  ΕΠΙΣΗΣ την ψήφο τους, μετά τους τα ζήτησαν πίσω!), ΜΕΤΑ την απάτη με τα αφορολόγητα ΙΧ (ώστε να υφαρπάσουν  ΕΠΙΣΗΣ την ψήφο, μετά  τα υπολόγισαν ως τεκμήρια!), ΜΕΤΑ ..., ΜΕΤΑ..., ΜΕΤΑ..., ήρθε ΤΩΡΑ και η είδηση για τη μεγαλύτερη απάτη της ΝΔ: 

Η Κομισιόν αμφισβητεί ότι τα χρήματα (500 εκατομ. ευρώ!), με τα οποία ο Χατζηγάκης "εξαγόρασε" τους διαμαρτυρόμενους αγρότες ώστε να λύσουν τα μπλόκα, έχουν το χαρακτήρα "αποζημίωσης" και θεωρεί ότι συνιστούν  "κρατικές-εθνικές ενισχύσεις", που φυσικά απαγορεύονται και συνιστούν εν είδος αθέμιτου ανταγωνισμού στα πλαίσια της Ε.Ε.  Αν απορριφθούν και τα τελικά στοιχεία της κυβέρνησης, η Ε.Ε. θα παραπέμψει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για επιβολή προστίμου.  Η Κοινότητα ισχυρίζεται ότι τα στοιχεία που έχουμε στείλει μέχρι τώρα δεν είναι πλήρη και επομένως ζητάει επιπλέον διευκρινίσεις σχετικά με τα χρήματα που δόθηκαν και σε ποιους, χωρίς να υπεισέρχεται σε γραφειοκρατικές επισημάνσεις. 

Το υπόλοιπο ρεπορτάζ, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: