Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

"Μούφα" τα "στοιχεία" Χριστοφοράκου?

Είμαστε (οι περισσότεροι) πολίτες με μυαλό και κριτική ικανότητα.

Βλέπουμε ένα κόμμα (Πασόκ) να καλεί έναν κατηγορούμενο (και κατήγορο του πολιτικού συστήματος) να καταθέσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει ώστε να αποδείξει τις καταγγελίες του. Και μάλιστα με επίσημη επιστολή του Γραμματέα του:

Προς:
Dr. Stefan Kursawe
Rechtsanwalt, Fachanwalt furArbeitsrecht
Heisse Kursawe Eversheds
Rechtsanwälte Partnerschaft
Maximiliansplatz 5
80333 München

Αξιότιμε κύριε,
Δηλώσατε στην εφημερίδα «Το Βήμα», 11/08/09, ότι «αν η Νέα Δημοκρατία θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της από τη Siemens, τότε ας μας στείλει σχετικό αίτημα. Θα το διαβιβάσω αμέσως στον πελάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα της απαντήσει επακριβώς». 
Κατόπιν της δηλώσεώς σας αυτής, και παρότι αναφέρεστε αποκλειστικά στη Νέα Δημοκρατία η οποία απέφυγε να αποδεχθεί την ανωτέρω δημόσια πρόσκλησή σας, το ΠΑΣΟΚ σας καλεί δημοσίως να ανταποκριθείτε στη δέσμευσή σας, παρέχοντας το σύνολο των στοιχείων - αποδείξεων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο πελάτης σας και αφορούν στο ΠΑΣΟΚ και σε κάθε περίπτωση όσα ετέθησαν υπόψη της Γερμανικής Δικαιοσύνης.
Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε άμεσα την απάντησή σας, την οποία το ΠΑΣΟΚ μόλις λάβει θα δώσει στη δημοσιότητα. 

Για το ΠΑΣΟΚ
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου,  
Γιάννης Ν. Ραγκούσης


Από την άλλη, ο άνθρωπος αυτός αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο στο Πασόκ (βλ. εδώ), με δηλώσεις του δικηγόρου του, οι οποίες είναι  τουλάχιστον ελεγκτέες από τον Δικηγορικό Σύλλογο στον οποίο ανήκει (χαρακτήρισε "γελοία" την αίτηση του Πασόκ, όταν ο ίδιος αυτός συνήγορος δήλωσε στο "Βήμα" ότι περιμένει αίτηση της ΝΔ για να της δώσει στοιχεία ο πελάτης του!). 

Επομένως, ποιός λογικός άνθρωπος δεν φτάνει στο συμπέρασμα ότι ο Χριστοφοράκος απλά εξαπολύει συκοφαντίες που "γράφουν" στην κάμερα και στα ΜΜΕ και ότι όλα όσα είπε για Πασόκ, Γείτονα κλπ είναι "μούφες"? 

Κατακαημένε Καραμανλή! Η χοντροπετσιά σου δεν εμποδίζει πλέον τη βρώμα, που ο ίδιος δημιούργησες, να κολλήσει και πάνω σου (ή, καλύτερα: μόνον πάνω σου!)...

Υ.Γ.: μέχρι και ο Καψής στο δελτίο ειδήσεων του Μέγκα αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η κίνηση του Πασόκ ήταν μάτ και ότι κέρδισε τις εντυπώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: