Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Κάργιααα!

Η πιο ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ παρουσία στα κανάλια:

ξυνή, φωνακλού, αδιάβαστη,

θυμίζει την Παναγιωταρέα στην εποχή του Χέρφηλντ...

5 σχόλια:

Stefan είπε...

ΟΧΙ μόνον αδιάβαστη και ΑΜΟΡΦΩΤΗ μας έπρηξε ...με τα πράσινα άλογα δεν βρέθηκε κανένας την ΑΜΟΡΦΩΤΗ να την πει πως αυτό δεν είναι η λαϊκή έκφραση η σωστή είναι Πράττω Άλογα δηλαδή χωρίς λογική !!! ????

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις μεγάλο λάθος! Η αντιπαθεστάτη όλων είναι αυτή που στο κεντρικ'ό δελτίο ειδήσεων του Αλτερ εκπροσωπεί το πασοκ. Είναι για πολλά χαστούκια, μα ποιος να μολύνει τόσο το χέρι του!;

Στέλιος είπε...

@Ανώνυμος: καημένε! Η Κάτια Μακρή είναι δυναμική, διαβασμένη και με χιούμορ! Δεν είναι σαν το ξόανο το δικό σας.-

Ανώνυμος είπε...

Ναι η μία είναι πολιτευόμενη και βουλευτής και η άλλη υποτιθέμενη δημοσιογράφος. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά. Ανεξαρτήτως κομμάτων. Αν η εν λόγω ήταν βουλευτής και εμένα θα μου άρεζε περισσότερο από την Βούλτεψη. Αλλά υπάρχει νους για ναμε κατανοήσει!; Τί να πω!; Δικιά μου και δικιά σου! Εγώ δεν είμαι κανενός, ούτε έχω στην ιδιοκτησία μου ανθρώπους, ούτε προσδοκώ ρουσφέτια από κανέναν, πόσο δε μάλλον από κατουρημένες ποδιές!

Στέλιος είπε...

@Ανώνυμος: το ότι στηρίζω Γιώργο δε σημαίνει ότι ωφελήθηκα από το Πασόκ ή φυλάω κατουρημένες ποδιές! Να μιλάς για τον εαυτό σου! Από πότε η υπεύθυνη στάση ενός πολίτη πρέπει να προϋποθέτει ότι ωφελήθηκε από κάποιο κόμμα που στηρίζει? Το επιχείρημα αυτό έγινε μόδα πια!