Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Τόσες μαλακίες τις σκέφτεται μόνος του ή του τις λένε?

«Αν οι πρωθυπουργοί έκαναν αλλαγές για τέτοιου είδους ζητήματα μίας ημέρας καθυστέρησης ή δύο διαβίβασης ενός εγγράφου, δεν θα έπρεπε να μείνει κανένας όρθιος» είπε (βλ. εδώ) στους Γ. Παπαδάκη και Στρ. Λιαρέλλη, στον «Αντέννα», ο αρχι-άχρηστος που κυβερνάει (ακόμη...) τη χώρα με τη βοήθεια της δικαστικής και μηντιακής "χούντας" που τον στηρίζει.
***
Και αναρωτιέται ο κάθε λογικός άνθρωπος: μας περνά για μαλάκες? ΑΥΤΟ είναι το κύριο ζήτημα? Το αν ... καθυστέρησε ένα τηλεγράφημα να φτάσει στον παραλήπτη του? ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ της καθυστέρησης (φυγάδευση ενόχων) δεν είναι το κύριο ζήτημα? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ απευθύνεται? Σε χαχόλους της ΟΝΝΕΔ?
***
Αμ η Ντόρα? Εκεί να δείτε φούμαρο! Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αlter, υποστήριξε ότι όταν έλαβε γνώση του τηλεγραφήματος, δεν τηλεφώνησε στον Νίκο Δένδια αλλά προτίμησε να τον ειδοποιήσει μέσω του διπλωματικού γραφείου της «από εξαιρετική ευαισθησία, επειδή ο Καραβέλας είχε ασχοληθεί με όλες τις συμβάσεις του ΟΤΕ επί ΠΑΣΟΚ δεν ήθελα δύο Νεοδημοκράτες υπουργοί να συνομιλούν για μια δικαστική διαδικασία που έδινε εικόνα για το τι έγινε επί ΠΑΣΟΚ». Καταλάβατε τίποτε? Ράβδος στη γωνία, άρα ... βρέχει! Καμμία σύνδεση, καμμία λογική, παρά μόνον λέξεις ατάκτως εριμμένες έτσι για τη δημιουργία εντυπώσεων.
***
Αφήνω στην άκρη το γεγονός ότι τελικά η μόνη μπλεγμένη στο σκάνδαλο Ζήμενς αποδεικνύετια καθημερινώς η ίδια η ΝΔ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: