Σάββατο 9 Μαΐου 2009

8 Μαϊου 2009: τα τανκς στη Βουλή!

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.  

"Δεν υπάρχει τελικά κανένα όριο στο τι μπορεί να κάνει αυτή η κυβέρνηση για να μη χάσει την καρέκλα. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν προηγούμενο. Και δεν θα έχουν επόμενο.Ποτέ άλλοτε στην διαδικασία της αναθεώρησης του Συντάγματος δεν επιχειρήθηκε νοθεία. Αυτοί το έκαναν, δύο φορές μάλιστα, για να μην καταδειχθούν διαφοροποιήσεις βουλευτών τους...Ποτέ άλλοτε κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν είχε αποχωρήσει από τη Βουλή. Αυτοί το έκαναν, τρεις φορές μάλιστα, για να προστατεύσουν από τη...συνείδηση των βουλευτών, τούς κ.κ. Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη, Παυλίδη και τους υπόλοιπους.Και σήμερα προσέθεσαν το «κερασάκι στην τούρτα». Ανακοίνωσαν την απόφαση του πρωθυπουργού της συγκάλυψης να κλείσει η σύνοδος της Βουλής. Τι σημαίνει αυτό; Παραγραφή όλων των τυχόν ποινικών ευθυνών υπουργών για την περίοδο 2004-2007!Σήμερα λοιπόν, Παρασκευή βράδυ, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής έκλεισε τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής το απόγευμα ανακοινώνοντας την επόμενη συνεδρίαση για τη Δευτέρα απόγευμα, ανακοινώθηκε η απόφαση του κ. Καραμανλή να κηρυχθεί εσπευσμένα η λήξη της τρέχουσας Β΄ Τακτικής Συνόδου της Βουλής".
Περισσότερα, εδώ...

"Σε κάθε περίπτωση ο κ.Καραμανλής αποτελεί πλέον πρόβλημα για την Δημοκρατία. Το Κοινοβούλιο δεν είναι μαγαζί του για να το κλείνει και να το ανοίγει όποτε του καπνίσει. Κάποιος πρέπει να του θυμίσει ότι υπάρχει θέμα ηθικής αυτουργίας στην συγκάλυψη σκανδάλων και ότι τα Ειδικά Δικαστήρια δεν αφορούν ευθύνες μόνο υπουργών". Περισσότερα, εδώ...

1 σχόλιο:

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Μπορεί να μην το πιστεύαμε όταν το λέγαμε, αλλά είναι κλασσικοί δεξιοί όπως οι παπούδες τους!

Επικίνδυνοι και αδίστακτοι, μπορεί να μπλέξουν την χώρα σε περιπέτειες μόνο και μόνο για να σώσουν το τομάρι τους.

ας προσέχαμε!