Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών!

Πώς να γίνει κάποτε Ευρώπη αυτή η χώρα της εθνοκαπηλείας και της επανάπαυσης στα μεγαλεία του ... Βυζαντίου?

Γέμισε η Θεσσαλονίκη από αφίσες με τις οποίες διαφημίζεται η ... βράβευση του γνωστού Μητροπολίτη Ανθιμου, ο οποίος άφησε το ποίμνιό του στην Αλεξανδρούπολη για να μετακομίσει στην πλουσιότερη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και ο οποίος εκχέρσωσε παράνομα
δασική έκταση στο Πανόραμα!

Το χειρότερο: η όλη εκδήλωση γίνεται (όπως αναγράφει η αφίσα) με τη υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουσριστικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, της Περιφέρειας, της Νομαρχίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της HELEXPO-ΔΕΘ, του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης...

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ στην υπηρεσία ενός παπά, ο οποίος ελέγχεται μάλιστα για παρανομίες! Λες και είμαστε στο χομεϊνικό Ιράν!

4 σχόλια:

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Καφρίλα! Ρε γαμώτο, δεν υπάρχει κανένας εκεί στη Θεσσαλονίκη να φωνάξει; Αυτά που γίνονται πότε με τον Άνθιμο, πότε με τον Ψωμιάδη, πότε με τον Παπαγεωργόπουλο, είναι εξωφρενικά. ΕΛΕΟΣ!
ΥΓ. Δεν λέω "πότε με τον Κωστάκη...", διότι αυτόν τον έχουμε χρεωθεί επί μονίμου [μέχρι τις επόμενες εκλογές] βάσεως.

Στέλιος είπε...

@Νίκος: Σε μένα τα λες? Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη, από τότε που οι Κυρκοφλωράκηδες το λίγο πριν το 1989 αποάσισαν να την παραδώσουν στη Δεξιά, έχει καταντήσει ένα αίσχος. Κούβελας, Κοσμόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Ψωμιάδης την έχουν καταστήσει ένα χωριό.

CybeRNerO είπε...

Πάνω αριστερά λέει κάτι για Ευρωπαϊκή Ιδέα???
Αν ο Άνθιμος είναι μέρος της Ευρωπαϊκής "Ιδέας", τότε μάλλον καλύτερα να πάμε προς Ασία μεριά :D

Στέλιος είπε...

@CyberNerO: Λέει μάλλον "Ινστιτούτο Ευρωπαϊκής Ιδέας" και "Ιδρυμα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία"!!! Πάρ' το αυγό και κούρευτο!