Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Βρε, βρε...

Τί διαβάζω, τί διαβάζω?

TVXS: "Διαλλακτικός, ύστερα από αρκετούς μήνες εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας στο ζήτημα συνεργασίας του κόμματός του με το ΠΑΣΟΚ, μιλώντας χθες στo Mega. «Εμείς λέμε ναι στον διάλογο με όλες τις πολιτικές δυνάμεις και με το ΠΑΣΟΚ, διότι παρά τις διαφορές μας, πιστεύουμε ότι είμαστε όμοροι χώροι»".

Τί γίνεται Αλεξάκη? Διάβασες τις επόμενες δημοσκοπήσεις και είδες ότι το ... ατίθασο look και το ζελέ στο μαλλί δεν τραβάνε πια τους ψηφοφόρους?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Στέλιο, προφανώς και ο κ. Αλέξης Τσίπρας έχει υπόψη του τις επερχόμενες δημοσκοπήσεις. Αλλά, πρόσεξε-κι εσύ και οι άλλοι φίλοι-η Ν.Δ, Μαξίμου και Ρηγίλλης, έχουν ρίξει εκατομμύρια ευρώ σε 3-4 εταιρίες δημοσκοπήσεων, για να μειώσουν κι άλλο την διαφορά με το ΠΑΣΟΚ. Οπότε ο κ. Τσίπρας με όσα δηλώνει επιδιώκει να μεταφέρει το βάρος της συνεργασιας και πάλι στο ΠΑΣΟΚ, καθώς δια των δημοσκοπήσεων-στην υπηρεσία της Ν.Δ- θα επιχειρηθεί να εδραιωθεί η εντύπωση ότι ο Καραμανλής είναι η αναγκαία λύση αυτοδύναμης κυβέρνησης, γιατί οι "νοικοκυραίοι" πολύ δυσκολα θα ανεχθούν μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.
Το παιχνίδι παίζεται καλά και όλα τα παλληκάρια είναι στο κόλπο, με έναν και μόνο σκοπό. Να μην υπάρξει αυτοδυναμια ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργία Γιώργου Παπανδρέου. Υπομονή λίγες ημέρες και το έργο θα εμφανισθεί στις... οθόνες των "8" και με ανάλυση των έγκυρων Πρετεντερηδων και σία.

Στέλιος είπε...

@Δημήτρης: συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Πρέπει να προσέξουμε πολύ, το γράφω κάθε φορά στις αναρτήσεις μου. Τα ΜΜΕ προτιμούν έναν Καραμανλή όμηρό τους παρά έναν νέο πρωθυπουργό με λαϊκή εντολή.