Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Πάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγγι... (update)

Ηταν που η ΝΔ θα έκανε μία ... νέα αρχή και θα ανέκαμπτε στις δημοσκοπήσεις! Χαχα! Δε φτάνει που το Πασόκ, παρά τον "επικοινωνιακό" κατακλυσμό του Mega και των λοιπών νεο-δημοκρατικών δυνάμεων, παραμένει πρώτο με 4,5 μονάδες μπροστά, τώρα επικαλούνται μία δημοσκόπηση της κακιάς ώρας, από την RASS, για λογαριασμό μίας εφημερίδας επίσης της κακιάς ώρας ("Παρόν της Κυριακής"), του έτερου Κουρή, για να μας ... πείσουν ότι επανακάμπτουν!

Πόσο ... επανακάμπτουν? Ακούστε και γελάστε:

• ΠΑΣΟΚ 33,4% (έναντι 33,3%) και ΝΔ 31,1% (έναντι 30,5% τον Δεκέμβρη)!!!

Για ΤΕΤΟΙΑ μείωση μιλάμε...

Γελάσατε? Και εμείς! Δηλ. χαίρονται γιατί έχαναν από το Πασόκ με 2,8% και τώρα ΧΑΝΟΥΝ με 2,3% , δηλ. η ψαλίδα "έκλεισε" μόλις 0,5% και με το Πασόκ να κερδίζει και 0,1% !!! Και όλα αυτά, παρά τη διαφήμιση που έκαναν και τα λεφτά που έταξαν! Και ενώ τα "μπάχαλο" με τους αγρότες ακόμη δεν ξεκίνησε...

Αχ, μωραίνει κύριος όν βούλεται απωλέσαι!

Σημείωση: η RASS και το "Παρόν" πάντα έδιναν τα χαμηλότερα ποσοστά στο Πασόκ. Για να κριθεί η αξιοπιστία της έρευνας (η αξιοπιστία της εφημερίδας είναι ούτως ή άλλως στα τάρταρα!), αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με την ταυτότητα της έρευνας: "η RASS συνεργάζεται με την αμερικανική εταιρεία ερευνών Zogby International". Αν θυμάμαι καλά, η Zogby δεν ήταν η εταιρία που, όταν ο Obama κάλπαζε, αυτή υποστήριζε ότι δεν ήταν σίγουρο το προβάδισμά του?

Update:

(1) δείτε εδώ σχετική ανάρτηση και της "Παραπολιτικής"...
(2) δείτε εδώ την αναγωγή των παραπάνω αποτελεσμάτων με τους αναποφάσιστους: το Πασόκ πολύ κοντά στην αυτοδυναμία (145 έδρες) ακόμη και με αυτά τα ποσοστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: