Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Επιβεβαιώνεται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ...

Διαβάζω στο ΑΝΤΙ WEBLOG και σχολιάζω περαιτέρω: πού να αρχίσουν και τα αλληλο-φαγώματα στην κυβέρνηση των άχρηστων!


Νέα δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί στο «Έθνος» της Κυριακής από την εταιρία MARC φέρνει το ΠΑΣΟΚ να προηγείται της ΝΔ κατά 4,5% (με την προηγούμενη της ίδια εταιρείας, το ΠΑΣΟΚ ήταν μπροστά 5,2 μονάδες). Άλλη δημοσκόπηση που έγινε από την Public Issue για την «Καθημερινή» φέρνει την διαφορά στο 5%, από 6% που ήταν η προηγούμενη της ίδιας εταιρείας. Αν οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν και το τελικό αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων που θα δημοσιευτεί θα είναι το ίδιο με αυτό που μας λένε σήμερα, τότε απορώ με εκείνους που συνεχίζουν να γράφουν ότι στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι «ο ανασχηματισμός απέδωσε» και «το πραγματικό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έχει περιορισθεί στις δύο με τρεις ποσοστιαίες μονάδες». Θα μου πείτε βέβαια ποιος πιστεύει τους αρθρογράφους και σχολιαστές των ΜΜΕ, ή τις δημοσκοπήσεις, αλλά το επισημαίνω έτσι κουβέντα να γίνεται. Αν πάντως οι διαφορές είναι αυτές που λένε, μόνον ένας αυτοκτονικός πολιτικά πρωθυπουργός θα έκανε πρόωρες εκλογές, «τον Απρίλιο, ή τον Μάιο» όπως λένε.

2 σχόλια:

blogger είπε...

Θα προσπαθήσει με μια απέλπιδα προσπάθεια γεμάτη παροχολογία, ψεύτικες υποσχέσεις, θέσεις στο δημόσιο, ψευτοδιλήμματα κλπ κλπ να υφαρπάξει πάλι την ψήφο του λαούς.

Μην γελιέσαι. Αυτός είναι ο σχεδιασμός.

"Δώστε και σώστε μέχρι το Πάσχα μπας και το φτάσουμε τουλάχιστον στα όρια του στατιστικού λάθους".

plomari είπε...

Συμφωνώ με το Γιώργο και απ’ ότι ακούγετε θα πάει ακόμα ποιο γρήγορα με λίστα, θα προσπαθήσει να χάση με όσο μικρότερη διαφορά ελπίζοντας στην μη αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ ώστε να μπορέσει να κρατήσει το κόμμα αλλιώς αν πάει μέχρι τις ευρωεκλογές θα τον τελειώσουν νύχτα…