Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Παγκόσμια αποκλειστικότητα του "Αρατε Πύλας"!

Το "Αρατε Πύλας" σήμερα έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ είδηση, που σίγουρα θα μας οδηγήσει σε υποψηφιότητα για "Βραβείο Πούλιτζερ"! Αποκαλύπτουμε στην ελληνική και παγκόσμια κοινή γνώμη ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ βαριέται να κυβερνήσει ο άφαντος εδώ και μέρες Καραμανλής! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ φεύγει νωρίς από το Μαξίμου καθημερινά και πάει στη Ραφήνα και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν κατεβαίνει από κει στην Αθήνα τα σαββατοκύριακα! Είστε έτοιμοι?

Ο λόγος, λοιπόν, είναι το ΝΕΟ παιχνίδι του PlayStation, το Lair! Γιατί να κουραστεί να κυβερνήσει, όταν (σύμφωνα με την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού στο επίσημο site της εταιρίας):

"Σε έναν κόσμο χτυπημένο από τις φυσικές καταστροφές, δύο πολιτισμοί μάχονται για το ποιος θα ελέγχει τα εναπομείναντα ύδατα του πλανήτη ... Το Lair εξιστορεί την προσπάθεια ενός πολιτισμού που προσπαθεί να εξολοθρεύσει τους αντιπάλους του. Παίρνετε το ρόλο ενός elite Sky Guard και καβαλάτε έναν εντυπωσιακό ιπτάμενο δράκο με αρκετά ισχυρές πολεμικές δυνατότητες. Με την δύναμη να ελέγχετε ένα τόσο μεγάλο τέρας, μπορείτε να το οδηγήσετε κατά μέτωπο στο αντίπαλο στρατόπεδο και να προκαλέσετε τις μεγαλύτερες δυνατές απώλειες. Ελέγξτε την απόλυτη πολεμική μηχανή, την ώρα που ψάχνετε την καλύτερη στρατηγική για μάχες τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος. Ζήστε έναν μύθο με κόντρες, προδοσίες και εκδίκηση μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο μυθικά τέρατα, το κάθε ένα με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μπείτε στην μάχη στην πλάτη ενός τεράστιου δράκου – κινηθείτε στον αέρα και προκαλέστε τα πιο ισχυρά χτυπήματα στους αντιπάλους. Μοναδικά γραφικά – ένας μοναδικός φανταστικός κόσμος γεμάτος εκπληκτικά τοπία και τεράστια πλάσματα πνίγεται από τον πόλεμο".

Με τέτοια περιπέτεια, γραφικά και στόρυ, κι εγώ βαριέμαι να δουλέψω! Γιατί να δουλέψει ο Καραμανλής που έχει και φυσική ροπή στην τεμπελιά?

[για να γελάσουμε και λίγο, μέσα στην όλη μαυρίλα που προέκυψε... ευχαριστώ τη Sony Hellas AEE για τον αυτόβουλο εκ μέρους μου "δανεισμό" του παιχνιδιού της στην ανάρτηση αυτή]

1 σχόλιο:

VAD είπε...

;Eτσι μπράβο ,και το γέλιο είναι όπλο,και με το γέλιο θα τον στείλουμε στο Παρίσι ως νέο Τριανταφυλλίδη