Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΝΤΡΟΠΗ!

Ο γνωστός "τηλε-σταρ" δικηγόρος, συνήγορος του δράστη της δολοφονίας, εξέφρασε τη "λύπη του" (!!!) για τους πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι όπως είπε, «προκειμένου να σώσουν το τομάρι τους, δεν σκέφτηκαν ούτε το παιδί, που είναι το μεγάλο θύμα αυτής της ιστορίας, ούτε τους αστυνομικούς»… (βλ. εδώ, επίθεση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας).

Κύριε "συνάδερφε", έχετε πολύ "αμαρτωλό" παρελθόν (και παρόν!) και πολύ μικρό (έως ... ελάχιστο!) ανάστημα, για να μπορέσετε να δώσετε μαθήματα προς έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε επί Χούντας για να είστε εσείς σήμερα ελεύθερος (
το στρατιωτικό πραξικόπημα του 1967 βρήκε τον Κάρολο Παπούλια στην Ομοσπονδιακή Γερμανία, όπου πρωτοστάτησε στην οργάνωση της Σοσιαλιστικής Δημοκρατικής Ενωσης Εξωτερικού, η οποία οργάνωσε και κινητοποίησε τους Ελληνες εργαζομένους, φοιτητές και επιστήμονες της Δυτικής Ευρώπης εναντίον της χούντας των συνταγματαρχών. Υπήρξε επίσης ιδρυτικό μέλος της πρώτης συνδικαλιστικής αντιστασιακής οργάνωσης και ήταν ένας από τους τακτικότερους συνεργάτες της Ντόϊτσε Βέλλε) και που, όπως και ο πρώην Πρόεδρος Κ. Στεφανόπουλος, αποτελεί τη "ζώσα συνείδηση" της ελληνικής κοινωνίας!

Αντιθέτως με τις δικές του περγαμηνές, εσείς έχετε ΜΟΝΟΝ να επιδείξετε σουλατσάρισμα στη Μύκονο, ξυλοδαρμό της συζύγου σας, μπουκαρίσματα σε τηλεοπτικούς σταθμούς, και, από σήμερα, και κατασυκοφάντηση των νεκρών θυμάτων των πελατών σας. Περαιτέρω, το τεκμήριο της ενοχής είναι,
εν προκειμένω, σε βάρος σας, καθώς ενεργείτε ως έμμισθος εντολέας του δράστη πελάτη σας! Αλήθεια, εσείς που είστε ποινικολόγος, τί λέτε, η συμπεριφορά σας δεν περιγράφει τα όρια του αδικήματος της προσβολής μνήμης τεθνεώτος? Ευτυχώς και προς τιμή της, σας διέψευσε πάραυτα η Σχολή Μωραϊτη (βλ. και εδώ).

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, είπαμε ότι δεν περιμένουμε καλλιγραφίες από "της μυλωνούς τον κ...λο", αλλά έχετε ξεπεράσει τα όρια πλέον!

[δείτε και την ανάλογη ανάρτηση του 'Αγιου, εδώ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: