Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Επρεπε να το περιμένουν!

Δανείζομαι την ανάρτηση από το Greece-Salonika για να κάνω ένα περαιτέρω σχόλιο σχετικά με το "ήθος" και την "έπαρση" που έχουν φέρει στην πολιτική μας ζωή τα διάφορα δεξιά "φυντάνια", ακριβώς γιατί ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ δεν τους κόψαμε το βήχα αμέσως και τους έχουμε αφήσει να αλωνίζουν ανενόχλητοι και να μας ειρωνεύοντι και να μας υβρίζουν. Διαβάστε:

"Συνδικαλισμός ίσον Φασισμός"..!

Eπίσκεψη στη Νομαρχία πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στις κλωστουφαντουργίες Λαναρά. Αντί όμως των συγκεκριμένων απαντήσεων που απαίτησαν, έλαβαν το χαρακτηρισμό "συνδικαλιστές φασίστες" απ΄τον αντινομάρχη και αδερφό του νομάρχη, κ.Διονύση Ψωμιάδη!!
Ο κ.Ψωμιάδης, σε συζήτηση που είχε σε υψηλούς τόνους με τους συνδικαλιστές, χαρακτήρισε τον συνδικαλισμό ως φασισμό (συγκεκριμένα είπε "για μένα συνδικαλισμός ίσον φασισμός..") εξαγριώνοντας τους εκπροσώπους των εργαζομένων, οι οποίοι και αποχώρησαν απ΄το γραφείο του! Την έκρηξη του αντινομάρχη είχαν προκαλέσει κατηγορίες που διατυπώθηκαν νωρίτερα απ΄τους συνδικαλιστές για το νομάρχη Θεσσαλονίκης -ο οποίος απουσιάζει στην Αυστραλία- πως "ενδιαφέρεται μόνο για την τηλε-προβολή του και όχι για τα προβλήματα των εργαζομένων"..
Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι νωρίτερα είχαν προχωρήσει σε συμβολικό αποκλεισμό της νομαρχίας, έμειναν κυριολεκτικά άναυδοι και όταν ο αντινομάρχης παραδέχθηκε πως δε γνώριζε πως υπάρχει εργοστάσιο Λαναρά στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης και πως το πρόβλημα αφορούσε μόνο το νομό Ημαθίας!!
Ο κ.Διονύσης Ψωμιάδης πάντως επικοινώνησε τηλεφωνικά για το θέμα με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιάννη Σιδηρόπουλο χωρίς να λάβει σαφείς απαντήσεις ενώ σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πόλης αμέσως μετά προσπάθησε να δώσει διευκρινήσεις για τις απόψεις του περί "συνδικαλισμού"...

Σχόλιο δικό μου: αν και με συγκλονίζει κάθε φορά το προσωπικό δράμα ενός άνεργου (είναι κατάφωρη παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας η στέρηση του δικαιώματος εργασίας), ωστόσο είμαι υποχρεωμένος να πω ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να λυπηθώ ΠΛΕΟΝ οποιονδήποτε ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ για την πολιτική της ΝΔ και του Καραμανλή, ΔΙΟΤΙ όλοι ΗΞΕΡΑΝ, όταν τους ψήφιζαν, τί θα επακολουθήσει! Οταν όλοι έκαναν "περισπούδαστες αναλύσεις" για το Πασόκ που δήθεν ήταν ... χειρότερο ή για το Γιώργο που δήθεν τους ... ήταν λίγος, ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ τον κίνδυνο που διέτρεχαν με τη ΝΔ? ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ τώρα, λοιπόν!

2 σχόλια:

VAD είπε...

Ο αδελφός Ψωμ(ν)ιάδης,μέεεεγιστος,κάποτε στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ,τώρα αποκαλεί τους συνδικαλιστές φασίστες,ε;
Του αδερφού του αδερφός!Τι περιμένεις!Πανίκας νουμερο 2!
Καλημέρα,Στέλιο...

Στέλιος είπε...

Ευτυχώς το Κίνημα κατόρθωσε και απέβαλε κάποια τέτοια φυντάνια. Φαντάζεσαι να ήταν ακόμη στο χώρο μας? Ρεζίλι θα μας έκανε.