Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2008

4 χρόνια μετά, εγκαινιάζουν (ακόμη!) έργα του Πασόκ!

Το Κέντρο Ελέγχου και Κατανομής Φορτίου του Φυσικού Αερίου στην Ελευσίνα, τον Κεντρικό Αγωγό Υψηλής Πίεσης Φυσικού Αερίου στους Αγίους Θεοδώρους και τον Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στη Ρεβυθούσα, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο (υπό προθεσμία) "πρωθυπουργός" Κ.Καραμανλής.

Μετά από 4 έτη διακυβέρνησης και 2 εκλογικές αναμετρήσεις, ο ανεκδιήγητος (και μοιραίος για την πορεία της χώρας στα ... μαύρα τάρταρα) άνθρωπος, εγκαινιάζει ΑΚΟΜΗ έργα του Πασόκ, καθώς η κυβέρνησή του, αφοσιωμένη στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και στο φαγοπότι, στάθηκε ανίκανη να σχεδιάσει, εκτελέσει και ολοκληρώσει κάποιο έργο! Και όσα παρουσιάζει ως δήθεν δικά της έργα είτε είναι λειψά είτε είναι έργα "δημόσιων σχέσεων"!

Οπως έγινε γνωστό, "το έργο αναβάθμισης του σταθμού της Ρεβυθούσας, δημοπρατήθηκε την περίοδο 2002-2004 (δηλ. επί Πασόκ), με τίμημα 36 εκ. ευρώ και χρόνο εκτέλεσης 28 μήνες. Σήμερα, μετά από 12 μήνες καθυστέρησης και με το κόστος να έχει υπερβεί τα 41 εκατ.ευρώ, το έργο δεν λειτουργεί σύμφωνα με τις δημοπρατηθείσες προδιαγραφές λόγω σοβαρών προβλημάτων σχεδιασμού, κατασκευής και προμήθειας εξοπλισμού. Ταυτόχρονα, η επέκταση του φυσικού αερίου στη χώρα μας παραμένει σε νηπιακό στάδιο λόγω αδυναμίας των ΕΠΑ να αναπτύξουν το δίκτυο τους αλλά και των κρατικών φορέων να εξασφαλίσουν τις αναγκαίες ποσότητες αερίου".

1 σχόλιο:

VaD είπε...

Ο υπό προθεσμία:)))Μέσα είσαι!!!
-Αγίου Αντρέα σήμερα,βοήθειά μας,αντε και θα ξαναζήσουμε στιγμές του τύπου:
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ...

Καλημέρα,Στέλιο...