Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΞΕΦΤΙΛΑ!

Τρεις μόλις μέρες μετά τις γελοιότητες και τους λεονταρισμούς Καραμανλή και αφού τον "ξεβράκωσαν" οι άλλοι βουλευτές του (Δαϊλάκης και τρέχα γύρευε), βρέθηκε κι άλλος καλοθελητής να τινάξει στον αέρα τις ηθικολογίες του αρχηγού του. Βγήκε κι άλλο "φυντάνι" της ΝΔ, ο βουλευτής της Μ. Σαλμάς, και δήλωσε στην επαρχιακή εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ» για ολιτικές ευθύνες υπουργών που χειρίσθηκαν τα θέματα της μονής Βατοπεδίου", ενώ δήλωσε και ότι: «σε μερικά Υπουργεία υπάρχει έλλειψη οράματος, που συγκεκριμενοποιείται από κωδικοποιημένες πολιτικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν». Απέδωσε δε την κάμψη της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις και "στα φαινόμενα συμπεριφορών που κλονίζουν την αξιοπιστία των πολιτών. Ένας υπουργός που ζητά από τους πολίτες να είναι νομοταγείς, δεν πρέπει να είναι παραβάτης" (βλ. εδώ).

Αμέσως, όμως, μόλις τα εκστόμισε, έπεσε τηλεφώνημα από Μαξίμου μεριά και τα πήρε πίσω ισχυριζόμενος ότι εννοούσε τους ... υπουργούς του Πασόκ! Σιγά ρε κύριος! Μήπως εννοούσατε και την ... κυβέρνηση του βουνού?

Μα ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ξεφτίλες πια?

Εύστοχα παρατήρησε ο εκπρόσωπος του Κινήματος:
"Με την απομάκρυνση του κ. Δαϊλάκη, ο κ. Καραμανλής σήμερα έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Όταν οι υπουργοί αποκαλύπτονται, τους καλύπτει. Όταν οι βουλευτές αποκαλύπτουν, τους διαγράφει. Απέδειξε σήμερα ότι είναι ανίσχυρος, ότι είναι όμηρος των εσωκομματικών του προβλημάτων. Σήμερα, είπε στους πολίτες <δεν ενδιαφέρομαι να λύσω τα δικά σας προβλήματα, ενδιαφέρομαι να συγκαλύπτω ευθύνες>" (όλη η δήλωση, εδώ).

3 σχόλια:

VAD είπε...

Δεν κοιτάνε να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα,παρά συνεχίζουν να αυτορεζιλεύονται ακόμα και τώρα που βουλιάζουν!
Αργά ,με σταθερά βήματα,εμείς προχωράμε ,ενώ εκείνοι αυτοχειριάζονται!
Καλό μήνα,φιλε Στέλιο...

Ανώνυμος είπε...

Οι μόνοι γιαλαντζί που έχουν ενδιαφέρον είναι οι γιαλαντζί ντολμάδες και όχι οι γιαλαντζί αντάρτες της ΝΔ. Να δούμε πόσο ξεφτίλα και ξεβράκωμα θέλει ακόμα να δει ο κόσμος για να επανακτήσει την στοιχειώδη κοινή λογική του και να δει τα αυτονόητα.

Ανώνυμος είπε...

Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι κάποιος "κάρφωσε" το συγκεκριμένο βουλευτή, ίσως κάποιος που εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια (αν δεις ποιοί, ίσως φανταστείς ποιός μπορεί να είναι), αφού η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν έχει και τέτοια αναγνωσιμότητα ώστε να μνημονεύεται σε όλα τα δελτία ειδήσεων και στα μισά ιστολόγια.