Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Επιστροφή...

...στα καθημερινά μετά από 4 μέρες στην φθινοπωρινή Κωνσταντινούπολη. Την 1η μου ανάρτηση για το ταξίδι την ανέβασα ήδη στο "Εις την Πόλιν" και την αναδημοσίευσα κι εδώ. Τις επόμενες ημέρες, θα γράψω κι άλλα. Εδώ, από ό,τι βλέπω, η πορεία του Κινήματος είναι πολύ καλή (στο γκάλοπ της VPRC, βλ. εδώ, η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι 2%, όταν, στα τέλη Ιουλίου, γκάλοπ της ίδιας εταιρείας -που είναι εύστοχη τις περισσότερες φορές- έδειχνε τη ΝΔ να προηγείται με 3,5%!) και έτσι θα πάει. Η ιδιότυπη "κοινοβουλευτική" δικατορία που είχε ενσκήψει ως κατάρα στη χώρα μας φαίνεται να καταρρέει. Καλόν αγώνα!

5 σχόλια:

blogger είπε...

Καλώς τον και πάλι.
Μα καλά, πήγες στην Πόλη, πέρασες από Ξάνθη. Στείλε ένα email να σε φιλέψουμε κανένα νογκά!
:)

NdN είπε...

Eκδρομούλα βλέπω πάλι ησουν! Καλά περνάς...

Η πορεία δεν είναι ακόμα καλή. Μην κάνεις και εσύ τα ίδια λάθη. Ακόμα δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ. Θέλει σοβαρότητα από όλους, εφικτές προτάσεις και δουλειά να φτάσουν οι προτάσεις και οι ιδέες σε όλους τους Ελληνες. Δυο-τρεις βδομάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις δεν λέει τίποτα για μένα.

Το μόνο που με κάνει να χαμογελάω είναι ότι τελικά αυτοί που μας είχαν για ξοφλημένους είναι κουρνιαγμενοι σε μια γωνία χωρίς να μιλάνε. Και εκεί πρέπει να τους αφήσουμε.

Καλό βράδυ!

Στέλιος είπε...

@krogias: μα πήρα καριόκες από κει! Να μη μου κόψει να σε ειδοποιήσω για να έχεις έτοιμη την επιτροπή υποδοχής!

Στέλιος είπε...

@ndn: Ασε βρε γρουσούζη λιγάκι να χαρούμε :) Πέρα από τα αστεία, οκ, πρέπει να επαγρυπνούμε, γιατί χρειάζεται ακόμη δουλειά. Ομως, όπως λες κι εσύ και είπα κι εγώ από την 1η στιγμή, αυτό που με τρελαίνει τώρα είναι η όψη όλων αυτών των κακόμοιρων που τόσο καιρό μας λοιδορούσαν και τώρα τρέχουν πίσω από το Κίνημα.

tzonakos είπε...

Στέλιο καλωσήρθες.
Θα πρέπει να επισκεφτώ και το αλλο σου μπλόγκι να διαβάσω για την Πόλη.
Λοιπόν, στα γκάλλοπ μην πιστεύεις.
Δηλ. μην αφήνεις να σε ξεγελάσουν.
Αλλο θέλουν να πουν, όπως άλλο έλεγαν τόσο καιρό.