Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2008

Μήπως ΔΕΝ είναι σύμπτωση?

Αρχές 2004: μόλις ο Γιώργος δέχθηκε να "βγει μπροστά" και να αναλάβει αυτός την προεκλογική εκστρατεία για να σώσει το Κίνημα από τις 15 μονάδες που το χώριζαν από τη ΝΔ (όπως έλεγαν οι γάλλοι επικοινωνιολόγοι που πλήρωσε ο Σημίτης), και ενώ μείωνε ταχύτατα τη διαφορά στο 2% (βλ. δημοσκόπηση στην "Ε' της 27-1-04), ξαφνικά εμφανίστηκε η υπόθεση Πάχτα (εκλεκτού στελέχους του κ. Σημίτη!) που ανάγκασε το Πασόκ να ξεκινήσει από την αρχή.

Ιούλιος 2008: σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB, ΠΡΙΝ από την υπόθεση Τσουκάτου (επίσης εκλεκτότερου στελέχους του κ. Σημίτη!), ο Γιώργος μείωνε τη διαφορά με τη Ν.Δ. στο 0,3%. Αμέσως μετά την εμπλοκή Τσουκάτου-Μαντέλη (άλλου στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού!), η διαφορά με τη ΝΔ εκτοξεύθηκε στο 6,2%, για να κλείσει τελικά στο 3,5%...

Βέβαια, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, αφού τώρα θα κληθεί να πληρώσει και η ΝΔ την εμπλοκή Λιάπη (δε μετρήθηκε η ζημία της στην ως άνω δημοσκόπηση).

Κατόπιν τούτων, ερωτώ τον αξιότιμο συντάκτη των "ΝΕΩΝ", κ. Παπαχρήστου, ο οποίος εκφράζει σχετική απορία-"μομφή" κατά του Γιώργου στην εφημερίδα ("...Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσει πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ. Γιατί σ΄ αυτό απευθύνεται. Που δεν έχει καταφέρει, απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε εδώ και δεκαετίες από τον τόπο, να πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση για τον τόπο") :

ΜΗΠΩΣ κ. Παπαχρήστου πρέπει να ρωτήσετε γι'αυτό το "πισωγύρισμα" του Κινήματος τον κ. Σημίτη? Λέω, μήπως...

8 σχόλια:

Nikos.Lioliopoulos είπε...

Δεν μαρέσει η συνομοσιολογία, αλλά δεν μπορεί κάθε φορά που ανεβαίνει το πασοκ, οι ίδιο να κάνουν τα ίδια ...

Στέλιος Μ. είπε...

@nikos.lioliopoulos: έπιασες το νόημα, νίκο. Αυτό ακριβώς εννοώ. Κάθε φορά, οι ίδιοι άνθρωποι, του ίδιου περιβάλλοντος!

agapi είπε...

Oeo?????????

Καλό Καλοκαίρι!

RESPECT σε αυτούς που θα μείνουν να φιλάνε Θερμοπύλες!!!!!!!!!!!!

http://www.aigialeia.blog.com είπε...

Ευτυχώς ο κ. Σημίτης μας ανακοίνωσε χθες ότι δε θα κάνει νέο κόμα. Όχι ας έκανε, να γελάγαμε και λίγο...Όσο για το ΓΑΠ, όσο σέρνει τα βαρίδια του παρελθόντος, θα πατώνει σταθερά. Πρέπει να απαλλαγεί από όποιον συνδέθηκε με την πολύ κακή διακυβέρνηση του κ. Σημίτη. Πρώτα ήταν ο Πάχτας κλπ., μετά ήταν το μποϋκοτάζ ομάδας στελεχών, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων με τον αρχηγό, τώρα είναι ο Τσουκάτος.

zanzibar είπε...

Πες του Παπαχρήστου να παει μια βόλτα με την Ευ.Κ. και μετά να γράφει για τον ΓΑΠ. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου....

Στέλιος Μ. είπε...

@zanzibar: Αφού ξέρεις τόσα, κάνε μία ανάρτηση στο μπλογκ σου, χεχε! Θα κάνεις ρεκόρ κίνησης.

zanzibar είπε...

Το μόνο που αποφεύγω με νύχια και με δόντια Στέλιο μου, είναι να μην κατρακυλήσω στο κουτσομπολιό και παραβιάσω τα προσωπικά δεδομένα και τη ζωή κανενός!! Το κάνω πολλά χρόνια τώρα. Κι αυτός είναι ο λόγος, που έχω καλούς και πιστούς φίλους που είναι επώνυμοι από τα παλιά.
Μακριά από μένα λοιπόν τέτοιου είδους αναρτήσεις κι ας έχω στο φτωχοblogaki μου, μικρές κι ασήμαντες αφορμές για συζητήσεις!

Στέλιος Μ. είπε...

@zanzibar: δεν ήθελα να σε ..παρακινήσω σε διάπραξη εγκλήματος, οκ? :) Δεν μου γνωρίζεις και μένα κανέναν επώνυμο φίλο? Χεχε