Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

MEGAκουτοπόνηρη τακτική...

Οπως ήταν αναμενόμενο, μπροστά στο ξεγύμνωμα του αγαπημένου τους κ.Σημίτη, το MEGA είχε 2 επιλογές: είτε να το βουλώσει είτε να ξεκινήσει προσπάθεια να "θολώσει" τα νερά.

Ο κ. Μανόλης Αναγνωστάκης από την εκπομπή "ΜEGA Σαββατοκύριακο" ανέλαβε να υλοποιήσει το σχέδιο. Σάββατο πρωϊ, ώρα 8.00 πμ, και στην εκπομπή αυτή ο εν λόγω κύριος με τα αστεία γυαλιά ωρύεται ότι "όλοι είναι μπλεγμένοι" στο Πασόκ. Ο κ. Κανελλάκης, που μόνο για οπαδό του Πασόκ δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς, του επισημαίνει ότι ο Γιώργος Παπαναδρέου ΕΞ ΑΡΧΗΣ επέμενε να σταλούν όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα. Ο Αναγνωστάκης συνεχίζει ωρυόμενος: πολύ φυσικό, αφού οι εργοδότες του θέλουν να "κάψουν" όλον τον πολιτικό κόσμο, προκειμένου να συμψηφίσουν τις ευθύνες του εκσυγχρονιστικού μπλοκ.

2 σχόλια:

NdN είπε...

Φυσικά δεν είδα την εκπομπή, οπότε δεν μπορώ να κάνω σχόλιο. Ωστόσο θα σου πω 2 πράγματα...

1. Κάνε υπομονή, έχει πολύ ψωμί ακόμα η υπόθεση. Δεν πιστεύω ότι έχουν σχέδιο ακόμα (ούτε οι μεν, ούτε οι δε) γιατί κάθε μέρα τους βγαίνει και κάτι που δεν το υπολόγιζαν.

2. Αφού δεν σ αρέσει γιατί δεν έβαλες μία φωτογραφία από την παραλία της Βαρκελώνης, ας πούμε;; ΣΕ έχω ξαναπεί. Καλή και η Χαβάη, αλλά σαν τη Σαλονίκη δεν έχει!!!! :)

Καλό ΣΚ φίλε!

Στέλιος είπε...

Νίκο, αμφισβητείς ότι ο Γιώργος αν διαπιστώσει εμπλοκή ακόμη και παπανδρεϊκού, θα αντιδράσει παρόμοια? Εγώ τον βλέπω αποφασισμένο, δεν πρόκειται να κολώσει, φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι εδώ έχει ηθικό πλεονέκτημα. Τι λές?

ΥΓ: Σε ό,τι αφορά στη φωτό, απλώς δοκιμάζω νέες φωτό, ώστε να αλλάζω το σκηνικό. Στο ξαναλέω: το κ...χώρι αυτό δεν γίνεται πόλη, πόσο μάλλον με διοίκηση παπαγεωργόπουλου-ψωμιάδη!

ΥΓ(2): γι'αυτό και αλλάζω τη φωτό! :)