Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Υπέρ Σημίτη οι κ.κ. Νασιώκας, Αλευράς, Μπίστης, Παπαδόπουλος και η "Πατσαβούρα"...

Από το ΣΥΝΟΛΟ των χιλιάδων στελεχών, βουλευτών, πολιτευτών του Κινήματος και του κόσμου που το ψηφίζει, εμφανίστηκαν με δηλώσεις τους 4-5 στελέχη να υποστηρίξουν τον κ. Σημίτη, κι αυτά όχι ανοικτά: οι κ.κ. Νασιώκας (?), Αλευράς (?? - κρίμα που φέρει και το επώνυμο του αείμνηστου θείου του), Μπίστης (???) και Παπαδόπουλος. Επίσης, τον πρώην πρωθυπουργό στηρίζει και η "Νέα Πατσαβούρα", η οποία ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ μέσα σε διάστημα ολίγων ωρών να διενεργήσει και γκάλοπ διά της Metron Analysis για να μας ... ενημερώσει ότι ... το 41% των ψηφοφόρων του Πασόκ διαφωνεί με την κίνηση του Γιώργου!
Μπα? Και το υπόλοιπο 59% τί κάνει? Μήπως συμφωνεί και φοβάστε να μας το πείτε ανοικτά, κ. Κουρή?

Για την ιστορία, απλώς, αναφέρω ότι η ALCO σε δημοσκόπησή της για το "Πρώτο Θέμα" (μόλις 1 μέρα μετά!), "βγάζει" 48% ΥΠΕΡ της αποπομπής! Βλέπετε τη σχετικότητα των δημοσκοπήσεων, κύριοι? Σε άλλες 2 μέρες, θα είναι ΥΠΕΡ το 60%, έτσι όπως πάμε...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πατσαβούρα δεν είναι η ΑΥΡΙΑΝΗ, αυτή ήταν "πρότυπο δημοσιογραφίας", όπως είχε πει και ο μεγάλος Αντρέας - υπάρχουν ακόμα τα βίντεο. Πατσαβούρα ήταν τότε ο "Ελεύθερος Τύπος", τον οποίο ονόμαζε ο Αντρέας "Ρύπο".

Στέλιος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, η Αυριανή ήταν όντως κάποτε καλή εφημερίδα και με αποκαλύψεις κι έδωσε αγώνες. Αυτό δε σημαίνει ότι από τότε που ο Κουρής ζήτησε θαλασσοδάνεια, ο Ανδρέας δεν του τα έδωσε, και η Αυριανή στράφηκε στο βούρκο, δεν θα το κατακρίνουμε. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα! Οντως "πατσαβούρα" είχε χαρακτηρισθεί ο Ελεύθερος Τύπος του Βουδούρη. Κι εγώ ονόμασα νέα την Αυριανή.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι αυτοί που διαφώνησαν, ειχαν τουλάχιστον το θάρρος της γνώμης τους. Αρκεί να σκεφτεί κανείς, κατω από ποιές συνθήκες εκφράστηκαν ανοιχτά και ξεκάθαρα, χωρίς τα ήξεις αφήξεις των μεγαλοστελεχών στο προηγουμενο διάστημα. Και μόνο για τη λεβεντιά του αντάρτη, μπράβο τους....