Σάββατο, 14 Ιουνίου 2008

Η έγνοια του Γ.Παπανδρέου είναι και η απαίτηση του δημοκρατικού λαού!

Επειδή είπα κι εγώ πολλά και διάφορα για τη στάση Μπίστηδων και λοιπών δυνάμεων του σημιτικού μπλοκ, δανείζομαι την ανάρτηση του Γιώργου Κρόγια, την οποία και ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ:

"Μοναδικός στόχος και μοναδική μου έγνοια, μοναδική έγνοια ολόκληρης της παράταξης, είναι να απαλλάξουμε τη χώρα από ένα άθλιο κατεστημένο συγκεκριμένων οικονομικών και πολιτικών παραγόντων, που έχουν ως προστάτη τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας".
Πρωτοκλασάτα -ντεμέκ- στελέχη του ΠΑΣΟΚ (π.χ. δηλώσεις Μπίστη), προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να μιλάνε ελεύθερα και να λένε την άποψή τους και ας ακυρώνουν με αυτό τον τρόπο τα παραπάνω λόγια του Γ. Παπανδρέου ... που με εκφράζουν απόλυτα και τα έχω πει με δικά μου λόγια ...
ΟΠΟΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΕ" ΜΠΙΣΤΗ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ! ΕΓΩ! ΝΑΙ, ΕΓΩ! ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΝΑΙ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ. ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣ ΜΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ" ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ". ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ! ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ! ΑΠΑΙΤΩ (ΕΓΩ, Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΜΕΛΟΣ Ή Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ) ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ "ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ" ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ!
Και όταν δεν το πράξετε αυτό, ΑΠΑΙΤΩ από τον Πρόεδρό μου να με εκφράσει. Αυτό είναι το πρωταρχικό χρέος ενός αρχηγού. Να ακούει τον λαό του και όχι τον "πολιτικό" που θέλει να το παίξει "μεγαλοστέλεχος" και που ένας Θεός μόνο ξέρει τι άλλα συμφέροντα μπορεί να εξυπηρετεί. Άντε γιατί πολύ κράτησε το παραμύθι. Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε, αλλά μερικά πράγματα έχουν και τα όριά τους!
Τέλος, μετά τις τελευταίες επιθέσεις των "συγκροτημάτων" (γεια σου Πρετεντέρη! Τι τον κάνατε τον Οικονομέα σήμερα;) στο πρόσωπο του Γ. Παπανδρέου, είμαι πλέον 100% πεπεισμένος ότι ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΘΗΡΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
Όσο τον "βαράτε", άλλο τόσο θα τον στηρίζω! Χωνέψτε το! Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω: Όσοι νοιάζονται μόνο για το προσωπικό τους μέλλον ή την υστεροφημία τους και γκρινιάζουν μόνο για να γκρινιάζουν, στα σπίτια τους!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που του απευθύνεις ερωτήσεις, τον Μπίστη και τον κάθε Μπίστη, μάγκα τον κάνεις.
Μην ασχολείσαι με μιζέριες.
Συνέχισε έτσι ...