Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Αποκαθήλωση...

"Από τη μύγια ξύγκι" προσπάθησαν χθες να βγάλουν τα κανάλια, όταν "με έκπληξη" μετέδωσαν την είδηση ότι, κατά τη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου με θέμα την ακρίβεια, όπου συμμετείχαν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ του νομού καθώς και η Συλβάνα Ράπτη, ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος, Γιάννης Σκουλάς, βλέποντας την φωτογραφία του Κώστα Σημίτη, ζήτησε να... "κατέβει" προτού ξεκινήσει η συνέντευξη και στη θέση της να τοποθετηθεί η φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου. Ο κ. Σκουλάς, αιτιολογώντας την κίνηση του, είπε: «Δεν είναι λογικό να δίνουν συνέντευξη οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και να μην υπάρχει πίσω η φωτογραφία του νυν Προέδρου».

Πού είναι το παράξενο? Από πότε στα γραφεία ενός κόμματος μπορεί να υπάρχει η φωτογραφία ενός αποπεμφθέντος προέδρου και όχι του εν ενεργεία προέδρου του? Από όλους τους σχολιαστές, μόνον ο Γ. Κύρτσος σχολίασε το συμβάν στις πραγματικές του διαστάσεις, λέγοντας ότι είθισται στα κομματικά γραφεία να υπάρχει η φωτογραφία του εν ενεργεία προέδρου του κόμματος.

Αλλά κι αλλιώς να ήταν, πόσο λογικό είναι να εξακολουθεί να υπάρχει η φωτογραφία του Σημίτη στα κομματικά γραφεία, από τη στιγμή που αυτός επέλεξε να τραβήξει τον δικό του δρόμο?

4 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Στα κομματικά γραφεία πρέπει κατα τη γνώμη μου να υπάρχουν φωτογραφίες και των τριών .ΠΡΩΤΑ του Γιώργου ως προέδρου , μετα του Σημιτη και του Ανδρεα. Ας μη τα ισωπεδόνουμε όλα.
Μπορεί να μην θέλω να τον βλέπω στα μάτια μου , δεν παυει όμως να είναι ο Σημίτης ...

Ανώνυμος είπε...

..και παρόλες τις εξηγήσεις που έδωσε ο βουλευτής.. οι ειδήσεις συνέχιζαν να αναφέρουν το γεγονός όπως ήθελαν! Έχουν ξεφύγει εντελώς τα πράγματα!

Κουράγιο..

Στέλιος είπε...

@lioliopoulos: νίκο, δεν αναιρώ το γεγονός ότι ο Σημίτης παρήγαγε έργο. Ομως ερωτώ: ο καθένας που θα είχε τη στήριξη που έδωσαν στο Σημίτη ο λαός, οι επιχειρηματίες, τα ΜΜΕ, ακόμη και τα δεξιά ΜΜΕ (βλ. Καθημερινή), ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ? Πέραν τούτου, το πάνελ της συζήτησης στα γραφεία είχε στηθεί κάτω από την εικόνα του Σημίτη. Λογικό ήταν να έπρεπε να αλλάξει το φόντο και να μπει η εικόνα του ΤΩΡΙΝΟΥ Προέδρου.

Στέλιος είπε...

@panayiotism: παναγιώτη, καμιά φορά σκέφτομαι πώς είναι δυνατόν όλοι εμείς να είμαστε οι ...παράλογοι και τα ΜΜΕ να είναι τα λογικά!