Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Βουλώστε το...

Το άσχημο πλην σύνηθες περιστατικό που συνέβη στον Γιώργο με το ποδήλατό του, έδωσε τροφή στην γνωστή "πατσαβούρα" της ΝΔ να βγάλει τα απωθημένα της ισχυριζόμενη ότι το Πασόκ θα μείνει ακέφαλο για 2 μήνες (βλ. παλιότερη ανάρτησή μου, εδώ). Χθες διαβάσαμε ήδη ότι ο Πρόεδρος πήρε κιόλας εξιτήριο καθώς "οι γιατροί μετά την ταχύτατη βελτίωση του κ. Παπανδρέου τόνιζαν πως η καλή φυσική του κατάσταση τον βοήθησε να σηκωθεί από το κρεβάτι σε συντομότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με άλλους ασθενείς. Όταν το κάταγμα πωρωθεί, όταν δηλαδή κολλήσει, θα είναι σαν να μη συνέβη ποτέ, γι΄ αυτό και θα μπορεί να επιστρέψει στις επαγγελματικές και αθλητικές του δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς".

Τί έχουν, τώρα, να πουν οι "πατσαβούρες"? Και μάλιστα όταν ο δικός τους προστατευόμενος ... Μπούλης είχε πέσει και είχε χτυπήσει μέσα σε ίσιο γήπεδο, προσπαθώντας να παίξει μπάλα (το τζόβενο!) ? Ο Γιώργος βγήκε μέσα σε 2 μέρες και εκείνος είχε πατερίτσες για ένα 6μηνο! Ας το βουλώσουν τώρα!

2 σχόλια:

Cookie είπε...

Χαχαχα!! Ποια είναι η "γνωστή πατσαβούρα της Ν.Δ."; Εγώ ξέρω πολλές :)

Δεν το ήξερα πως ο Μπούλης είχε σπάσει το πόδι του όταν έπαιζε μπάλα, ο πατέρας μου το είπε :) Αλλά θυμήθηκα τον Μπους που έπεσε από παιδικό ποδήλατο :)))

Ένα πάντως είναι σίγουρο: δύσκολα θα κάτσει ο Γιωργάκης πάλι πάνω σε ποδήλατο :)) Για να δούμε...

Καλό απόγευμα :)

Στέλιος είπε...

Μπα, δε νομίζω να πτοηθεί ο Πρόεδρος! Εδώ έπεσαν πάνω του ο Λαμπράκης, ο Μπόμπολας, ο Τεγόπουλος, το Μέγκα ΚΑΙ ο Βενιζέλος να τον φάνε, και δεν τους έκανε τη χάρη!