Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

ΚΚΕ: Οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους...

Το ότι το ΚΚΕ έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, ή, μάλλον, καλύτερα, σκοπίμως "κάνει την πάπια" προκειμένου να αβαντάρει την κυβέρνηση της ΝΔ και τον "Καθιστό Βούδα", αυτό είναι γνωστό. Και μάλιστα, με προφανή πολιτική σκοπιμότητα αλλά και οικονομικό αντάλλαγμα (βλ. υπόθεση πώλησης της "Γερμανός").

Δεν περίμενα ποτέ όμως ότι θα έφταναν οι κομματο-σπουδαγμένοι "φωστήρες" του Γραφείου Τύπου του κόμματος αυτού (που έχει καταντήσει πιο ακροδεξιό και από το ΛΑ.Ο.Σ.) να δηλώσουν ότι: "Όσο η ακρίβεια φουντώνει, άλλο τόσο μεγαλώνει και η κοροϊδία προς τους εργαζόμενους και από την κυβέρνηση και από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ" !!! (προσέξτε τη διατύπωση: για το ΚΚΕ φταίει η "κυβέρνηση" απρόσωπα και γενικά, λες και δεν υπάρχει Πρωθυπουργός, αλλά σε ό,τι αφορά στο Πασόκ, η ευθύνη ανήκει ειδικά ... στην ηγεσία του).

Και ερωτώ: ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ κολλά το Πασόκ στην ακρίβεια που υπάρχει στην αγορά? ΠΟΙΟΣ κυβερνά τη χώρα από το 2004? Θέλουν να μας τρελάνουν οι επίγονοι του Ζαχαριάδη και τα μοναδικά στην Ευρώπη απομεινάρια του σταλινισμού? ΠΟΥ ζούν? ΣΕ ΠΟΙΑ εποχή? Πάντως, νομίζω πλέον ότι άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν. Θα πρέπει σήμερα κιόλας το Πασόκ να δηλώσει ότι θεωρεί την ηγεσία του ΚΚΕ, και τον συρφετό των ΚΝιτών που το ψηφίζουν, ως ακροδεξιό-φασιστικό κόμμα, να το διαχωρίσει από τους παλιούς αγωνιστές του και να μη διστάζει να απαντά στις συκοφαντίες του με το ίδιο νόμισμα: σπουδές των παιδιών των στελεχών του ΚΚΕ στις ΗΠΑ, περιουσιακά τους στοιχεία, ανάσυρση των ιστορικών λαθών της ηγεσίας του ... και γαία πυρί μιχθήτω! ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: