Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Κάποια διάψευση κύριε Τσίπρα?

Αν το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Εspresso" (διαβάστε το, εδώ) είναι αληθινό, τότε ο cool Alexis και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξηγήσουν στον νεαρόκοσμο, που ετοιμάζεται να καταταγεί και να υπηρετήσει στα σύνορα, αλλά και εν γένει στους έλληνες πολίτες, πόσο συμβαδίζουν οι θέσεις τους για αξιοκρατία, ισότητα και ίση μεταχείριση με την ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ μεταχείριση που είχε ο νέος Πρόεδρός τους στο Στρατό!

Και μην αρχίσουν διάφοροι να λένε "μα πόσο αξιόπιστη είναι η εφημερίδα αυτή" κλπ. Διότι εδώ, δεν έχουμε να κάνουμε με τη διατύπωση εκ μέρους της εφημερίδας διαφόρων "καρφιών" και "ψιθύρων"! Εδώ έχουμε να κάνουμε με γεγονότα που προκύπτουν από επίσημα στρατολογικά έγγραφα.

Αν, λοιπόν, είναι αλήθεια ότι ο κ. Τσίπρας υπηρέτησε στο ΓΕΝ, αλλάζοντας μάλιστα την αρχική του κατάταξη από το Στρατό Ξηράς, και με δεδομένο ότι π.χ. ο Γιώργος Παπανδρέου, όντας γιος πρωθυπουργού τότε, υπηρέτησε στον Εβρο (δηλ. δεν εκμεταλλεύθηκε το "βύσμα" που διέθετε), πολύ θέλω να ακούσω την δικαιολογία του ΣΥΡΙΖΑ !

Υ.Γ.: ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει και ο αγαπημένος των ΜΜΕ το σκληρό πρόσωπό τους!

6 σχόλια:

Ανδρέας Τριανταφυλλίδης είπε...

υπάρχει σχετική του δήλωση στο πρόσφατο τεύχος του μαθητικού περιοδικού schooligans

λέει ότι χρησιμοποίησε βύσμα στο 'στρατό', και αναφέρει ότι έκανε "σκονάκι" στο σχολείο

εγώ είμαι μάλλον ντεμοντέ, αφού και τα δύο τα θεωρώ "εξυνπνάδες"

Στέλιος είπε...

@ανδρέας: ξέρεις, το ζήτημα δεν είναι αν κάποιος χρησιμοποίησε βύσμα. Ολοι κάποτε χρησιμοποιήσαμε. Το ζήτημα είναι αν αυτός ο κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο κι όχι ένας απλός πολίτης (όπως εγώ ή εσύ). Και μάλιστα δημόσιο πρόσωπο που κρίνει και κατακρίνει όλους τους άλλους και ποτέ τον εαυτό του!

NdN είπε...

Κάποτε ένας πρώην πρόδερος κόμματος έκανε παρέα (και ακόμα κάνει) με μεγαλοστέλεχος της τότε κυβέρνησης που έτυχε καν έχει διατελέσει και υπουργός άμυνας.

Παρόμοιες ιστορίες υπάρχουν για πολλά στελέχη διαφόρων κομμάτων...

Τα λέμε!!!

Στέλιος είπε...

@ndn: εγώ νίκο θα στην συνεχίσω την ιστορία: το μεγαλοστέλεχος της τότε κυβέρνησης, που έκανε και υπουργός εθνικής άμυνας, και βοήθησε τον (νυν) πρόεδρο του αντίπαλου κόμματος, ήταν τό μόνο μεγαλοστέλεχος που υποστήριζε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν από τους πρώην προέδρους του κόμματος του νυν προέδρου!

NdN είπε...

...ο οποίος ήταν και ο κατήγορος στο δικαστήριο της ντροπής του ανθρώπου που χωρίς αυτον δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοπικίας του...

Ας σταματήσουμε όμως...γιατί αναχωρώ από τη δουλειά για να φτιάξω τη βαλίτσα μου!

Τα 24 ώρες θα κάνω βόλτα στην παραλία της πόλης που...τόσο μου έλειψε!!

Καλό Πάσχα φίλε και καλά να περάσεις όπου κι αν πας!

Στέλιος είπε...

@ndn: Τί πάει να πεί "όπου και να πάς"? Φεύγω Τρίτη του Πάσχα για ... Κωνσταντινούπολη! Πάλι! Χεχε, την ώρα που εσύ θα ... απολαμβάνεις την βρώμικη παραλία του Παπαγεωργόπουλου με το έκτρωμα-δημαρχιακό μέγαρο, εγώ θα σουλατσάρω στην (πράγματι καθαρή!) παραλία στο Ορτάκιοϊ και το Μπέμπεκ, όπου κάνουν μπάνιο μπροστά στα σπίτια, μέσα στην πόλη.