Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Είναι απατεώνες και με τη "βούλα" του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου!

Για πρώτη φορά στα χρονικά λειτουργίας του, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδικάζει ένα κράτος-μέλος της Ε.Ε. για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος διά της δικαστικής οδού. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποδέχθηκε ότι με την απόφαση του Εκλογοδικείου για τα λευκά ψηφοδέλτια της Πέλλας όχι μόνο νοθεύτηκε η βούληση του εκλογικού σώματος, αλλά δημιουργήθηκαν και βουλευτές «δύο ταχυτήτων» αφού η απόφαση για τα λευκά εφαρμόστηκε αποκλειστικά σε τρεις νομούς. Δείτε σχετική αρθογραφία: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ.

Η Ελλάδα καλείται να πληρώσει αποζημιώσεις σε 3 ζημιωθέντες πολίτες της-πρώην βουλευτές, πλέον δικαστικών εξόδων. Δηλαδή, για να βγει βουλευτής ο υπέργηρος θείος του "Καθιστού Βούδα" και να ικανοποιηθεί το ... βίτσιο της καραμανλο-οικογένειας, καλούμεθα εμείς ως πολίτες να πληρώσουμε το λογαριασμό!

Ο δε εικονιζόμενος ανεκδιήγητος αναπληρωτής κυβ. εκπρόσωπος (χαρακτηριστικό "είδος" νεοδημοκράτη!), ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, είχε το θράσσος να δηλώσει ότι "είναι η σημερινή κυβέρνηση η οποία ανέλαβε την πρωτοβουλία να προτείνει στη Βουλή ώστε να ψηφιστεί σχετική διάταξη στον εκλογικό νόμο, σύμφωνα με την οποία δεν θα συνυπολογίζονται τα λευκά ψηφοδέλτια"!!!

Καταλαβαίνετε? Από τη μια δημιούργησαν το πρόβλημα (για να βγει βουλευτής ο θείος Αχιλλέας!) και από την άλλη επαίρονται που ψήφισαν νόμο να ΜΗΝ ξαναγίνει αυτό που οι ίδιοι δημιούργησαν!!!


ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕ! ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΛΕΟΝ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

3 σχόλια:

gpapoul είπε...

Στο τέλος θα μας πουν ότι "πειραματίστηκαν" για να διαπιστώσουν τις αντιδράσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου...

Στέλιος είπε...

@gapoul: φίλε μου είναι εκπληκτικό τό πόσο φαρισαϊκή στάση έχει η παρούσα κυβέρνηση. Δυστυχώς, τα 3χίλιαρα και η ωμή εξαγορά συνειδήσεων δούλεψαν πολύ καλά.

Ανώνυμος είπε...

σύντροφε Στέλιο μέχρι σήμερα κανένα από τα στελέχη της Κυβέρνησης δεν έχει τοποθετηθεί στο θέμα .
Ο "ευαίσθητος" κατά τα άλλα υπουργός δικαιοσύνης κάνει τον Κινέζο και σφυρίζει αδιάφορα. τα κορυφαία όργανα της Ελληνικής δικαιοσύνης δεν έχουν αντανακλαστικά βέβαια ως δια μαγείας είχαν στο να φιμώσουν το πόρισμα Ζορμπά να κουκουλώσουν το θέμα των υποκλοπών να θάψουν το θέμα των κουμπάρων στο καρτέλ γάλακτος .
Πιστεύω πως έχει αρχίσει το τέλος για όλους αυτούς. Το νιώθουν καθημερινά συο πετσί τους .