Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Join the club!

Το λεν' οι κούκοι στα βουνά κι οι πέρδικες στα πλάγια: ό,τι κυκλοφορούσε ως ψίθυρος επί έτη και ό,τι λέγαμε και εδώ (βλ. ανάρτησή μας της 9/2/08) για τον φαρισαϊσμό και την υποκρισία του "αδιάφθορου" σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ζωή, αρχίζει να κυκλοφορεί ευρέως πλέον! Ζαχόπουλος, Τσέκου και λοιπά ... γαλάζια φυντάνια τίναξαν κυριολεκτικά στον αέρα ένα μυστικό "καλά κρυμένο" επί έτη και δυναμίτισαν μία δημόσια εικόνα δήθεν θεοσεβούμενου "οικογενειάρχη" που είχε "σκηνοθετηθεί" με πολύ κόπο, μετά την απομάκρυνση του Αρη και την τότε αντίδραση Καρατζαφέρη! Ούτε οι gay οργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, που προβαίνουν στο δημόσιο outing διάφορων επωνύμων, δε θα έκαναν τέτοια δουλειά! Δε ζει κι ο Μακαριστός να τους καμαρώσει!

Υ.Γ.: Να εξηγηθώ. Σαφώς και δεν με ενδιαφέρει τί κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του! Δεν με ενδιαφέρει αν είναι straight ή gay ο γείτονας, ο φίλος, ο διπλανός, ο κάθε ανώνυμος ή επώνυμος πολίτης. Εξεγείρομαι, όμως, κατά του δημόσιου ανδρός που μοστράρεται ως "οικογενειάρχης" και κερδίζει έτσι (απατηλά!) τη ψήφο των συντηρητικών πολιτών, επιδεικνύοντας σα "γύφτικο σκεπάρνι" την νεόκοπη σύζυγό του και 2 μικρά νήπια. Ο ίδιος, μάλιστα, που στήριξε έναν αρχιεπίσκοπο, ο οποίος άνανδρα αποκαλούσε "κίναιδους" τους gay! Φτάνει τόση υποκρισία!

2 σχόλια:

George Tsitiridis είπε...

αγαπητέ...
θα σε ψάχνει η δίωξη μ αυτά που λές..
φυλακή θα σε κλείσουν ... και αντε εγω μετά με τη γόβα να έρχομαι μέχρι τα Διαβατά να σου φέρνω εφημερίδες και εσπρέσο..

Divaynne είπε...

πωπω.καλά που έβαλες υπεύθυνο κατα νόμον να ξέρει ποιον να ειδοποιήση η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!!!