Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Πού είναι ΤΩΡΑ ο πνευματικός κόσμος, οέο?

Το 1989, όταν κατασυκοφαντήθηκε όσο ποτέ άλλοτε η δημοκρατική παράταξη, έβγαιναν ο ένας μετά τον άλλον οι λεγόμενοι πνευματικοί "ταγοί" της χώρας και ... κατακεραύνωναν την "ηθική σήψη". Εξάλλου, το σχέδιο Μητσοτάκη και Φλωράκη προέβλεπε τότε, μεταξύ άλλων, την καθημερινή παρέλαση στα κανάλια διάφορων "ανησυχούντων" διασημοτήτων. Αν θυμάμαι καλά, μέχρι και ο Κορνήλιος Καστοριάδης "επιστρατεύθηκε" από το Παρίσι για να "στιγματισθεί" ο Ανδρέας. Αυτά ΤΟΤΕ...

ΤΩΡΑ, με όλο αυτό το εμετικό σκηνικό στο οποίο έχει παραδωθεί η χώρα με αποκλειστική ευθύνη του "Καθιστού Βούδα" (τον οποίον, βεβαίως, κόπτονται όλοι να προστατεύσουν μη τυχόν και βγουν στη φόρα οι ... νεανικές του αμαρτίες!) μήπως είδατε κάποιον από τους ανθρώπους της διανόησης να ανησυχεί και να εκφράζει με κάποιο τρόπο τον αποτροπιασμό του?

Που είστε κυρία Ιωάννα Καρυστιάνη και κυρία Κική Δημουλά? Τα ονόματά σας τα κυκλοφορούσε στις περασμένες εκλογές το Μαξίμου ως υποψηφιότητες για τη λίστα Επικρατείας της ΝΔ. Δεν έχετε να πείτε τίποτε ?

5 σχόλια:

αντωνης είπε...

Απλα προσυπογραφω!!!

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Γιγάντιο το post, υποκλείνομαι.

Αναδεικνύει το κόμπλεξ της ελιτίστικης αριστερής -κατά δήλωση- υπό-αστικής τάξης έναντι των στρωμάτων της κοινωνίας που χρειάζονται ελπίδα και αύριο.

Για αυτούς, όσο το ΠΑΣΟΚ χάνει, τα "πράγματα" πάνε καλά. Γι' αυτό τώρα κρύβονται.

ΥΓ: Που τον θυμήθηκες τον Κορνήλιο Καστοριάδη; Θυμάσαι που τον είχε πρωτοσέλιδα για μέρες η Ελευθεροτυπία; Αυτές ήταν εποχές: κέρδιζες εκλογές με 48%!

Στέλιος είπε...

@αντώνης και γιώργος: σας ευχαριστώ αμφότερους. Οντως είναι απογοητευτικό άνθρωποι που ενεύπνευσαν έναν ολόκληρο κόσμο της αριστεράς με το έργο τους, να το "σπαταλούν" υποθηκεύοντάς το για τις σκοπιμότητες δεξιών κομμάτων. Θυμηθείτε παλιότερα πώς νιώσαμε με τον θεοδωράκη που αβαντάρισε τον Μητσοτάκη, δείτε τώρα και τους υπουργούς του Σαρκοζί. Τί να πεί κανείς... Εκαστος εφ'ώ ετάχθη.

scorpios είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΑΓΕ?

τσότσος είπε...

Εξαιρετικό το post φίλε μου!
Εκπλήσσομαι για τη Δημουλά, την Καρυστιάνη δεν την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση αφού, μαζί με τον άντρα της, σαλιάριζε με τον άχρηστο το 2004.
Ο Μίκης μας πού είναι;;