Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Με τις υγείες σας...

Οταν η υπόμνηση της ανακολουθίας σου και της απάτης που έστησες σαν κυβέρνηση έρχεται από μία φιλικότατη προς την παράταξή σου εφημερίδα, τότε "πονάει" πιό πολύ...

Το σημερινό πρωτοσέλιδο του "Ελεύθερου Τύπου" είναι "όλα τα λεφτά" και μας δικαιώνει απόλυτα: "Ούτε 1 ευρώ ακόμη στα καμμένα".

Το αφιερώνω εξαιρετικά σε 2 ομάδες συμπολιτών μας:
(α) σε όσους "προοδευτικούς" ... θυμήθηκαν στις τελευταίες εκλογές να ... "τιμωρήσουν" το Πασόκ και τον Γιώργο Παπανδρέου για την αναποτελεσματικότητα της ... νεοδημοκρατικής κυβερνητικής μηχανής!
(β) σε όσους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών αντάλλαξαν την καμμένη συνείδησή τους και την ψήφο τους με 3.000 ευρώ!

Την επόμενη φορά, αγαπητοί μου, να σκέφτεστε τί ψηφίζετε!

4 σχόλια:

Grammateas είπε...

Επίσης θέλω να δω τι έγιναν τα τόσα εκατομμύρια € που μαζέψαμε και τα διαχειρίζεται ο Μολυβιάτης...

THIVA BLOG είπε...

Προς τι η χαρά δεν το κατανοώ αισθάνεστε διακιωμένοι για κάποιο λόγο;Τωρα αν νομίζετε πως έχασε το ΠΑΣΟΚ εξαιτίας μόνο των πυρκαγιών και μόνο επειδη πουλήθηκαν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών για 3000€ ειστε γελασμένοι.Ρίξτε μια ματιά στα ποσοστα του ΠΑΣΟΚ στην υπόλοιπη Ελλάδα και αφήστε τους πυρόπληκτους στον πόνο τους.

Στέλιος είπε...

@grammateas: να που συμφωνούμε σε κάτι :)

Στέλιος είπε...

@thiva blog: αγαπητέ θηβαίε, θα παρακαλούσα να με διαβάζεις προσεκτικότερα. Αισθάνομαι δικαιωμένος, όπως και όλοι όσοι φωνάζαμε ότι οι παροχές προς τους πυρόπληκτους είναι φούσκες (πλην του 3χίλιαρου που "έδρασε" στιγμιαία!) και το δημοσίευμα του ΕΤ το αποδεικνύει, αποκαλύπτοντας βεβαίως και την αφερεγγυότητα της κυβέρνησης. Οι δε πυρόπληκτοι που εμπιστεύτηκαν το τσίρκο αυτό, δεν έχουν ευθύνες? Ο καθείς, αγαπητέ μου, πληρώνει τα επίχειρα των πράξεών του.