Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Ο φασισμός των Μάκηδων...

Δεν πρόλαβε να ξημερώσει η Δευτέρα και άρχισαν οι Μάκηδες και οι Λάκηδες να προβάλουν ως θέμα για τη βραδυνή "Ζούγκλα" τους τις 2-3 απόπειρες διπλοψηφίας στις εκλογές του Κινήματος. Προφανώς έστειλαν κάποιον από τους φερέλπιδες ρεπόρτερ τους (ο Θεός να τους κάνει...) προκειμένου να διαπιστώσουν πώς δούλεψε ο μηχανισμός των εκλογών.

Δεν τους βγήκε το "χαρτί" Βενιζέλου και τώρα που ο απλός κόσμος τους το έτριψε στη μούρη, άρχισαν να μεμψιμοιρούν για διαδικαστικά προβλήματα, όταν είναι γνωστό, σε όποιον έχει διατελέσει δικαστικός αντιπρόσωπος, ότι τέτοια προβλήματα μπορούν να προκύψουν και στις εθνικές εκλογές, την ευθύνη οργάνωσης των οποίων έχει ένα ολόκληρο οργανωμένο Κράτος. Δεν είδαν την πίστη του κόσμου να επιβάλλει την επιλογή την δική του και όχι των εκδοτών, κι άρχισαν να γκρινιάζουν. Ούτε ο προστατευόμενός τους δεν τόλμησε να θέσει τέτοια ζητήματα κι ας είναι και συνταγματολόγος.

4 σχόλια:

vagnes είπε...

...και δω ο Βενιζελος φταιει, ελεος

Στέλιος είπε...

Μίλησα εγώ για ευθύνες Βενιζέλου στο θέμα αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες προσπάθειες είναι αναμενόμενες.
Όταν ο λαός μιλά τότε κάποιοι στο όνομα του Λαού προσπαθούν να μεμψοιμηρίσουν.
Όσον αφορά για το "μύγιασμα" του φίλου, αγαπητέ μου ούτε το 60% σημαίνει λευκή επιταγή.
Αλλά τώρα τι θες να γίνει;
Επειδή πήρε ο Βαγγέλης 36%-37% θα πρέπει να ελέγχει τις αποφάσεις.
Τις αποφάσεις τις ελέγχει το 100% του ΠΑΣΟΚ και όχι κάποιος που πήρε κάποιο ποσοστό, είτε 60% είτε 37%.
Ο πρόεδρος είναι ο Λαός του ΠΑΣΟΚ και αυτό είτε σου αρέσει είτε όχι το έδωσε και το έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στέλιος είπε...

@animalis: συμφωνώ απόλυτα, εννοείται ότι και ο Γιώργος και οποιοσδήποτε έβγαινε δεν έχει ούτε θα είχε λευκή επιταγή. Επίσης εννοείται ότι όλα τα ελέγχει και τα νομιμοποιεί ο κόσμος του Κινήματος. Και βέβαια, περιμένω από τους ψηφοφόρους του κ.Καθηγητή να αναγνωρίσουν ότι την πρωτόγνωρη αυτή διαδικασία εκλογής, που μόνον στην ιταλία υπάρχει σε ευρωπαϊκό επίπεδο, την εισήγαγε (με όλες τις δυσκολίες) ο Γιώργος.