Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Εμετός...

Ο Νίκος Αθανασάκης έδωσε την απάντηση στη μιζέρια των Μάκηδων (και Λάκηδων, βεβαίως-βεβαίως). Το τί είπε θα το βρείτε στη σελίδα του Πασόκ. Από όλο τον διάλογο, όμως, μία φράση του Γραμματέα "έγραψε" :

Ν. Αθανασάκης: Ναι, αλλά ξέρετε κ. Τριανταφυλλόπουλε - μια τελευταία φράση - εσείς κάνατε μια οργανωμένη επιχείρηση, για να αποδείξετε κάτι. Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν είναι απατεώνες, για να πάνε από κέντρο σε κέντρο να κάνουν αυτό. Ένα ελάχιστο ποσοστό, υπήρξε και στην Ιταλία. Ήταν 13.000 άνθρωποι στην Ιταλία, νομίζω, είχαμε εξαπλάσια σχέση στις ψηφοφορίες, ένα ποσοστό θα υπάρξει και εδώ.

4 σχόλια:

fisherman είπε...

Ο 30φιλόπουλος έχει πιάσει το ρυθμό του καναπέ. Όλα είναι ίδια όλοι είναι χάλια όλοι είναι για τη φυλακή. Κάνει την πιο εύκολη δουλειά: Μηδενίζει τα πάντα. Τελικά δύο πράγματα σε κάνουν εύκολα πλούσια και γνωστό:
Α. Να πουλάς βλακεία (Λιακόπουλος)
Β. Να πουλάς μηδενισμό (30φιλόπουλος)
...

Στέλιος είπε...

Η, συμπληρώνω, να κάνει τον ξερόλα!

Στέλιος είπε...

Οι εμετικοί δημοσιογραφίσκοι δεν μπορούν να καταλάβουν το εξής: 1ον, ότι ούτε ένα ολόκληρο οργανωμένο κράτος με το Υπουργείο Εσωτερικών δεν μπορούσε να ελέγξει τις διπλοψηφίες μέχρι πριν 3-4 χρόνια, οπότε και έγινε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων και η μηχανογράφησή τους. Ακόμη και σήμερα, όποιος είναι νομικός και έκανε δικαστικός αντιπρόσωπος, βλέπει στους εκλογικούς καταλόγους, δίπλα σε κάποια ονόματα, την ένδειξη "Δ", δηλ. διπλοεγγεγραμμένος. 2ον, αν οι διπλοψηφίες στις εσωκομματικές εκλογές ήταν τόσες πολλές, πρώτος πρώτος θα έθετε το ζήτημα ο Βαγγελάκης, πολύ δε περισσότερο που οι επιτελείς του είχαν ήδη προετοιμάσει το κλίμα για τέτοιες αμφισβητήσεις. Δεν τόλμησε ΚΑΝ να το ισχυριστεί. 3ον, στις ίδιες του τις εκπομπές ο (μπλιαχ) Μάκης είχε βγάλει το θέμα με τους αδικαιολόγητα πολλούς σταυρούς σε ορισμένους βουλευτές της Β' Αθηνών. Ούτε η Δέλτα Πληροφορική, ούτε το ΥΠΕΣ, ούτε ο Παυλόπουλος, ούτε η Εισαγγελία, ούτε ο Βουλγαράκης, ούτε η κυβέρνηση έδωσαν καμμία εξήγηση για το τί έγινε και ας επρόκειτο για ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές, και εγκαλείται το ΠΑΣΟΚ διότι σε μία ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ του διαδικασία με οργανωτικά προβλήματα, δεδομένου του μεγέθους του εγχειρήματος, εντοπίστηκαν κάποια τέτοια κρούσματα? Τί λέτε ρε παληκάρια, πού τα βρήκατε αυτά γραμμένα? Κανείς μας δεν έχει λόγο να δικαιολογήσει σε εσάς τίποτε. Καθαρίστε πρώτα τα του οίκου σας και μετά ελάτε να ζητήσετε λογαριασμό από τα δικά μας.

Στέλιος είπε...

Πρέπει να κάνουν τα στελέχη ό,τι έκανε και (αν θυμάμαι καλά) ο Γείτονας με τον Πάγκαλο, οταν το 1989 τους είχε καλέσει ο Ευαγγελάτος σε εκπομπή του για το σκάνδαλο Κοσκωτά και τους έβαλε "καπέλο" έναν γραφικό τύπο-φιλόλογο από την αριστερά (Αποστολίδης λεγόταν). Σηκώθηκαν και έφυγαν και τον άφησαν σύξυλο τον τηλε-αστέρα μαζί με τον γραφικό καλεσμένο του!