Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

To blog των τυπογράφων, τους οποίους καταστρέφει η "ΤΥΠΟΚΕΔΟΤΙΚΗ" του ΚΚΕ...


Διαβάστε εδώ: "Οι «κόκκινοι» καπιταλιστές λένε ψέματα στον ελληνικό λαό" ... και θα καταλάβετε πόσο η "αριστερή" ρητορική του ΚΚΕ και των επίγονων του ζαχαριαδισμού ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ έχει με τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Τουλάχιστον, το Πασόκ προσδιορίζεται ως ένα  σοσιαλιστικό/σοσιαλδημοκρατικό  κόμμα σε συνθήκες αστικής δημοκρατίας, με κοινωνικά ευαίσθητη πολιτική. Δεν το "παίζει" ... γκιουλέκας των εργαζομένων (ή των συνδικαλιστών), όπως η κα Αλέκα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ αυτοπροσδιορίζεται έτσι όπως λέτε.Το τι είναι στην πράξη το έχουν δείξει τα έργα της προηγούμενης θητείας και διαφαίνονται οσονούπω και οι προθέσεις του για την νέα ... Κι εγώ μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι όπως θέλω.Το θέμα είναι τι είμαι!

Στέλιος είπε...

@Ανώνυμος: Το Πασόκ είναι αυτό ακριβώς που λέμε. Και για να καταλάβω: άσχημα περάσατε δηλαδή εσείς, όπως και όλοι μας, επί Πασόκ? Δεν έφαγε ο κόσμος ψωμί και δεν έγινε ευρωπαίκή χώρα η Ελλάδα? Μόνον στο τέλος, επί Σημίτη, παραμελήθηκε το θέμα της ακρίβειας και της διαφάνειας, όμως και πάλι στα χάλια της ΝΔ δεν φτάσαμε. Μην τρελαθούμε κιόλας.