Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Οχι επειδή κερδίσαμε να ρημάξει το Κίνημα...

Καταλαβαίνω ότι, με τα νέα καθήκοντα μας ως κυβέρνηση της χώρας, η προτεραιότητα είναι το κράτος, η κοινωνία, η οικονομία, οι θεσμοί... Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ... ρημάξει το Πασόκ από τη λειψανδρία! Μπήκα στο site του Κινήματος προ ολίγου (μιλάω για το site που, πριν από τη νίκη, ενημερωνόταν κάθε 5 λεπτά) και είδα (μιλάω για σήμερα, 13/10) τις εξής ... επίκαιρες ειδήσεις: την ανακοίνωση της σύνθεσης του νέου υπουργικού συμβουλίου ... στις 6/10 και την ευχαριστήρια ομιλία του Γιώργου, το βράδυ των εκλογών! Δεν μ'αρέσει η γκρίνια, πολύ δε περισσότερο που η κυβέρνηση έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αλλά κάποια πράγματα είναι καλό να λέγονται για να μην μας πάρουν από κάτω... Αντιληπτόν?

Υ.Γ.: οκ, στο τμήμα "Επικαιρότητα" η ενσωμάτωση είναι κατά τι καλύτερη. Να μην γίνομαι άδικος...

5 σχόλια:

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας είπε...

Καλέ τα λέτε και εσύ και Κρόγιας!
Αμαν και πως κανω να δω στον reader καμιά ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ. Άσε που μέχρι πριν κανα-δυο μέρες υπήρχε ακόμη αντί της αρχικής σελίδας, η σελίδα που σε προέτρεπε να εγγραφείς για να λαμβάνεις newsletter!

ΥΓ: Το σχολιασμό επικαιρότητας πραγματικά περιμένω να δω πότε θα τον ξαναξεκινήσουν! Έστω ως κυβέρνηση, όχι απαραίτητα ως ΠΑΣΟΚ.

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Μιλάω ως pasok webteam: είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο.

Από την μία, υπάρχουν όλα όσα παραμελήσαμε μέσα στις εκλογές, και όλα όσα χρειάζονται να κλείσουν, γιατί οι εκλογές τελείωσαν. Από θέματα hosting, μέχρι έλεγχος των εξόδων που έγιναν κ.λ.

Από την άλλη, υπάρχουν και πολιτικά θέματα που θα χρειαστούν μερικές μέρες να μπουν στην θέση τους, με κόσμο να μετακινείται (π.χ. γραμματείς τομέων που μετακινήθηκαν στην κυβέρνηση).

Τέλος να επισημάνω ότι πέρα από την ανανέωση των σελίδων, υπάρχουν και άλλα πράγματα που γίνονται ή έχουν γίνει και πρέπει να αναδειχθούν, π.χ. http://is.pasok.gr/payservice/

Η οδηγία που έχει δοθεί είναι ότι το Κίνημα πρέπει να παραμείνει ζωντανό και δραστήριο και αυτό ισχύει και για την δικτυακή του παρουσία. Δώστε μερικές μέρες περιθώριο ακόμη, να μπούνε 5-10 πράγματα σε τάξη.

Στέλιος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Στέλιος είπε...

@vrypan: Παναγιώτη χαίρομαι που τουλάχιστον εσύ και η webteam αντιδράτε άμεσα. Ελπίζω επίσης να καταλαβαίνεις ότι τα όποια σχόλια γίνονται από την αγωνία μας να πετύχετε όλοι και να περηφανευόμαστε κι εμείς για το Κίνημα και την κυβέρνησή μας. Δέχομαι ότι υπάρχει πίεση χρόνου και ανάγκη για κάποιες προτεραιότητες. Ομως, εδώ είναι το ζήτημα: όσοι ήταν στο Κίνημα και πήγαν στην κυβέρνηση δεν μπορούν να τα κάνουν όλα. Προωθήστε νέο κόσμο στις άδειες θέσεις.

Στέλιος είπε...

@Τ.Ο. Ερέτριας: μετά την απάντηση του Παναγιώτη, φαίνεται ότι έχουν γνώση οι φύλακες. Να περιμένουμε να δούμε, ε?