Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Μα δεν έγινα ακόμη αντιληπτός?

Προς τους άγνωστους και άγνωστες ... Μαριάνους και Μαριάνες: φαίνεται πως όλα όσα έλεγα σε αυτήν την ανάρτησή μου ΔΕΝ έγιναν κατανοητά από μερικούς (δεν το περίμενα άλλωστε με το IQ που κουβαλάνε!). Το ξαναλέω: ή "συμμαζεύουν" το ύφος των σχολίων τους και θα μιλάμε σοβαρά ή τα σχόλιά τους θα τα φάει η "μαύρη τρύπα" του κάδου ανακύκλωσης (κοινώς: σκουπιδοτενεκές!) του υπολογιστή και δε θα δουν ποτέ φως της ημέρας σε αυτό το μπλογκ. Ο νοών...

Επεξήγηση: ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου, παππούς του σημερινού Πρωθυπουργού, έλεγε ότι την ελληνική πολιτική σκηνή την χαρακτηρίζει καθεστώς ζούγκλας και ότι στη ζούγκλα δεν είναι σώφρον να συμπεριφέρεται κανείς σαν ιεραπόστολος. Επομένως, να μην αρχίσω να ακούω διάφορα χαζά επιχειρήματα περί "λογοκρισίας" στο μπλογκ μου κλπ κλπ! Το μπλογκ είναι δικό μου, ΔΕΝ επιδιώκω αναγνωσιμότητες και μεγάλο αναγνωστικό κοινό, ΔΕΝ υποχρεώνω κανέναν να το διαβάζει, επομένως όποιου δεν του αρέσουν οι αναρτήσεις μου, απλώς δεν με επισκέπτεται. Τόσο καλά, τόσο απλά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δίκιο, τα σχόλια δεν πρέπει σε καμμιά περίπτωση να είναι υβριστικά. Και χαίρομε που λέτε οτι δεν επιδιώκετε μεγάλη αναγνωσιμότητα. Αμάν πιά με τη ματαιοδοξία ορισμένων!!!

Στέλιος είπε...

@Ανώνυμος: μα αγαπητέ, εγώ γράφω για μένα, για τους φίλους μου και για όσους θέλουν να με διαβάζουν! Δεν γράφω για να πάρω διαφήμιση ή για μου δώσουν το Νόμπελ... Λογοτεχνίας!