Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Στο Εκλογικό Κέντρο της Τσιμισκή... (update)


Στο βιντεάκι παρατηρείστε το πάθος, την ελπίδα, δείτε ανθρώπους να  χορεύουν, λες και απελευθερώθηκε η χώρα:


Υ.Γ. (1): μέσα στην παραζάλη, κατόρθωσα να συναντηθώ επιτέλους, μπροστά στα Εβερεστ, και με τον φίλο συν-blogger του "Είμαστε ακόμα εδώ", τον NdN, που ήρθε το Σάββατο, ψήφισε την Κυριακή και Δευτέρα πρωί φεύγει πάλι αεροπορικώς για Λονδίνο! Χάρηκα πάρα πολύ, μου φάνηκε εξαιρετικό παιδί και θα τα πούμε αναλυτικότερα τα Χριστούγεννα!

Υ.Γ.(2): χθες σημειώθηκε και μία μικρο-προβοκάτσια από τους διοικούντες την Τροχαία Θεσσαλονίκης, όταν έκλεισαν από νωρίς την Τσιμισκή, από το ύψος της ΧΑΝΘ ... τάχα δήθεν για να μην μπλοκάρει ο δρόμος όπου βρισκόταν το κεντρικό εκλογικό κέντρο του Κινήματος. Ετσι, όμως, αγανάκτησαν οι πολίτες αφού έπηξε η Αγγελάκη από κίνηση. Ποιός τους είπε ότι κάτι τέτοιο χρειαζόταν?

Υ.Γ.(3): το κράξιμο που έφαγε από τους συγκεντρωμένους πολίτες η Παπαρήγα, μόλις βγήκε να μιλήσει στο Ζάππειο, δε λέγεται! Περισσότερο από τον Καραμανλή! Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος του Πασόκ έχει διαρρήξει πλέον οριστικά τις ψυχικές του σχέσεις με το απολιθωμένο κόμμα του Περισσού και το θεωρεί "εχθρικό" κόμμα. Το γεγονός αυτό μαρτυρά και η μειωμένη απόδοση του ΚΚΕ, αφού το 7,54% δεν μπορεί να θεωρείται "επιτυχία" μέσα σε τέτοιες οικονομικές συνθήκες και με "εκλογικό ακροατήριο" το σύνολο της εργατικής τάξης (όχι μόνον δεν προσέλυσε ψηφοφόρους, έχασε κιόλας προς το "αστικό" Πασόκ!)! Κυρία Αλέκα, κάτι κάνετε λάθος, μην ακούτε τη Λιάνα που σας παρουσίασε το στραπάτσο ως δήθεν ... νίκη!

6 σχόλια:

tzonakos είπε...

Εχω κι εγω εικόνες απο την Κλαυθμώνος χτες βράδι, ο κόσμος ηταν πιο φωτεινός, πιο αισιόδοξος, πιο ζωντανός επιτέλους, θρίαμβος επι των ανίκανων.
Ο Γιώργος θα τα πάει μιά χαρά τον εμπιστευόμαστε.
Κι αφου ειδες και τον ΝδΝ ειναι σαν να ημουν κι εγω εκει, εκει στην Τσιμισκή !

Στέλιος είπε...

Τον ξέρεις?

tzonakos είπε...

Για ρώτα τον :)

NdN είπε...

Εννοείται. Με τον τζόνυ βρεθήκαμε για καφε στην Αθήνα!

Κι εγώ χάρηκα που σε είδα Στελιο και το ραντεβού ανανεωθηκε για καφέ τα Χριστουγεννα!

Στέλιος είπε...

@tzonakos, NdN: παλιο-χασομέρηδες :) όλο σε καφέδες είστε!

tzonakos είπε...

Ναι,δε βλέπεις ;
Είμαστε τόσο κοντά που πεταγόμαστε όλη την ωρα για ενα καφεδάκι !