Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Ο Παπανδρέου αποστράτευσε το φθαρμένο πολιτικό κεφάλαιο όλων των κομμάτων!

Αστεία-αστεία, ο Κρόγιας έχει δίκιο, εδώ. Με την τακτική του, ο Γ.Παπανδρέου αποστράτευσε χωρίς να ανοίξει μύτη τους "φθαρμένους" του Κινήματος κι έγινε αιτία να "πονηρευτούν" και οι νεοδημοκράτες και οι οπαδοί των άλλων κομμάτων ώστε να μην "σταυρώσουν" και τους δικούς τους φθαρμένους: 

Μετά το Σημίτη, τον Παπαντωνίου, τον Βερελή, τον Πάχτα, τον Νεονάκη, τον Τσοχατζόπουλο, τους οποίος ο Γιώργος "απενεργοποίησε" χωρίς να τολμήσει να πει κανείς "κιχ", πήραν την άγουσα από η ΝΔ ο Αλογοσκούφης, η Πετραλιά, ο Παπαληγούρας, η Παπακώστα, ο Βαληνάκης, ο Ζαγορίτης, ο θείος Αχιλλέας, ο Σαλαγκούδης, ο Ρεγκούζας, ο Σταύρου  και άλλοι, ων ουκ έστιν αριθμός! Και φαντάζομαι πώς όταν βγουν τα τελικά των σταυρών προτίμησης, θα δούμε κι άλλους από τα άλλα κόμματα...

Να μου το θυμηθείτε: πολλά θα αλλάξουν με τις τακτικές που θα εισάγει ο Παπανδρέου στο ελληνικό γίγνεσθαι!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω να ήταν δικό σου το χθεσινό πανό, που έκανε έξαλλη, την Κανέλη και απαίτησε να βγει, από την οθόνη, που έδειχνε τον κόσμο να πανηγυρίζει;
Δεν δέχεται η δεξιοαναθρεμένη ότι το χθεσινό ήταν απελευθέρωση!!!
Αυτό έγραφαν.
Την αλήθεια μας!

Στέλιος είπε...

@dio.me.gyro: εγώ προσωπικά την Κανέλη την γράφω άντε να μην πω που! Πρέπει να της πει κανείς ότι ένα άτομο που ήταν στην ΝΔ του Καραμανλή, μετά στο ΚΟΔΗΣΟ, μετά έγινε κολλητή της Λιάνη και στο τέλος κατέληξε στο ΚΚΕ, δεν έχει καμία αξιοπιστία.

ikor είπε...

Εισάγει νέο πρότυπο ηγέτη και πολιτικού ο Γιώργος Παπανδρέου!

Τίποτα δε θα είναι το ίδιο σε λίγα χρόνια: Οι αφίσες παντού δε θα είναι διαφήμιση. Η διαρκής προβολή από τα ΜΜΕ δε θα είναι θετική.

Ο κόσμος ξυπνάει! Και ο Γιώργος φαίνεται ότι προηγείται της εποχής του.