Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι...


Διαβάστε παραπάνω τί είπε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο "κουρασμένος": Οτι ο Παπανδρέου δεν δίνει ξεχωριστές συνεντεύξεις στα κανάλια γιατί ... κρύβεται! Τί να σχολιάσει κανείς? Οτι υπάρχουν χαχόλοι, ιθαγενείς νεοδημοκράτες που τα πιστεύουν αυτά?

Διότι όταν δίνεις μία ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ συνέντευξη σε ένα κανάλι και μάλιστα με φιλικό σου δημοσιογράφο (Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου, όπως έκανε ο Καραμανλής) εύκολα "μαγειρεύεται", κόβεις όσα αποσπάσματα θες και σε ρωτάνε ό,τι τους ζητήσεις! Ενώ, όταν δίνεις μία συνέντευξη διακαναλική, μπροστά σε 30 δημοσιογράφους ακόμη και εχθρικών σε σένα ΜΜΕ και μάλιστα live, σε εθνικό δίκτυο (όπως έκανε ο Παπανδρέου), δεν μπορείς να κρύψεις τίποτε! 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?

2 σχόλια:

Κώστας Παντελής είπε...

Ούτε ακριβώς διακαναλική τη λες ούτε και live! Ευτυχώς που υπάρχει και το internet και την είδαμε!

Σε λίγο θα μας πει ο Καραμανλής πως η ΕΡΤ δεν έδειξε όλη τη συνέντευξη επειδή της είχε επιβάλλει το ΠΑΣΟΚ να... κρύψει τον Παπανδρέου...!!!

Στέλιος είπε...

@Παντελής: και διακαναλική ήταν και live υπό την έννοια ότι δόθηκε ζωντανά μπροστά σε τόσους δημοσιογράφους, άσχετα πότε την "έπαιξε" το κάθε κανάλι. Επίσης, ΔΕΝ χρειάζεται να σας πω τίποτε: την Κυριακή θα μιλήσει ο λαός!