Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Μία "στημένη" συνέντευξη...

Μία κανονικότατη "στημένη" συνέντευξη ήταν αυτή που είδαμε στην τηλεόραση, με τον Καραμανλή να ΜΗΝ απαντά ΟΥΤΕ σε αυτά τα ερωτήματα για τα οποία είχε από πριν τη "σιγουριά" ότι ήταν "μιλημένες"! 

Κανα δυό δημοσιογράφη τον "στρίμωξαν" (τον Γκουτζάνη του Πρώτου Θέματος συγκράτησα) και αυτοί όμως, λόγω των κανόνων του "παιχνιδιού", δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν την ερώτησή τους, από τη στιγμή που η απάντηση του απερχόμενου ήταν "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"!

Τον ρωτούσαν π.χ. αν επιμένει να δέχεται την θεωρία του Βουλγαράκη πώς ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, πέταξε ένα "σε ό,τι αφορά στην αυτοκριτική μου, την έχω κάνει" (!!!), και κανείς δεν συνέχισε να του πει "και πώς το εφαρμόζεις αυτό, έδιωξες κανέναν?". ΟΛΟΙ, ακόμη κι ο Ρουσσόπουλος, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ! 

 ΔΕΝ ρωτήθηκε: 
* για τα όσα λέει ο Βουλγαράκης.
* για το ότι ο Γιώργος εμφανίζεται πλέον καταλληλότερος.
* για το πώς θα συμμαζέψει τα ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ που ο ΙΔΙΟΣ δημιούργησε (και γιατί να τον εμπιστευτούμε?).
* για την εκ νέου ανικανότητα του κρατικού τους μηχανισμού.
* για την αστυνομική αυθαιρεσία.
* γθια την ακρίβεια και την φορομπηχτική πολιτική.
* Δηλαδή, ΔΕΝ ερωτήθηκε για ΑΠΛΑ, ΣΤΑΡΑΤΑ πράγματα που σε όλους μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ εύλογες απορίες και επομένως δεν απάντησε σε αυτά. Είπε π.χ. ότι "το Πασόκ δεν έχει πρόγραμμα", και κανείς δεν αντέλεξε να του πει "μα, άνθρωπέ μου, το Πασόκ έχει τρελλαθεί τα τελευταία χρόνια στις διημερίδες, τις συναντήσεις, τα συνέδρια, τις καταθέσες προτάσεων και σχεδίων, πώς το λες αυτό?"...

Update: η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ με μεταγενέστερη (της δικής μας) ανάρτηση είναι πιο αγανακτισμένη από το "θέατρο" (βλ. εδώ). 

3 σχόλια:

THEPOS είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον χαρακτηρισμό στημένη.Άλλωστε το ίδιο έγραψα και εγώ στο μπλογκ μου.Ένας δεν βρέθηκε να τον ρωτήσει "εκτός από το απύθμενο θράσος σου τι άλλο σου δίνει το δικαίωμα να ζητάς την Ψήφο των πολιτών;"

Ανώνυμος είπε...

Ξαναζεσταμένη ξινισμένη χυλόπιτα που σερβίρεται κρύα .
Το μόνο που τον σώζει είναι να πάρει ένα αεροπλάνο και να την κοπανήσει. Ίσως μετά από 30 χρόνια ο λαός να έχει ξεχάσει την προδοσία του και να γυρίσει κι αυτός ως << σωτήρας >>.

Ανώνυμος είπε...

Προφανως οι ψιλες και το φτυσιμο που εφαγε ο Βλαχος ...επιασαν τοπο.
Οι δημοσιογραφοι απεδειξαν για μια ακομη φορα πως ειναι σαν τις ΠΟΡΝΕΣ,
δουλευουν για λεφτα και στρωνουν με ξυλο...
Ντροπη ρε...