Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Αλλα αντί άλλων για τον ΣΥΡΙΖΑ!


Ακουγα στο δελτίο ειδήσεων του Μέγκα, σήμερα το βράδυ, την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη: η πλήρης αφασία! Μπερδεμένα όλα στο μυαλό της, CIA, Ε.Ε., καλοί, κακοί, UFO, όλα μαζί, ένας αχταρμάς!

Υποστήριξε ότι το Πασόκ αμφισβητεί τα παραγματικά μεγέθη της οικονομίας που δίνει η ΝΔ για να ... μπορέσει να υπαναχωρήσει στις υποσχέσεις του! Δηλαδή, κατά την φωστήρα των οικονομικών κα Βαλαβάνη (πού πάνε και τους βρίσκουν τέτιοιυς υποψήφιους?), θα έπρεπε το Πασόκ να MHN  αναδείξει το θέμα της παραποίησης των οικονομικών μεγεθών από τη ΝΔ! Παρεμβαίνει αμέσως ο Παπακωνσταντίνου και δηλώνει δημόσια ότι "ΙΣΑ-ΙΣΑ, ακόμη και αν τα μεγέθη είναι περισσότερο αρνητικά, το Πασόκ θα τηρήσει το πρόγραμμά του για να κινηθεί η οικονομία"! Στην δε ερώτηση του Στραβελάκη: "ίδιο πράγμα είναι να έχουμε έλλειμμα 10 δισ. και ίδιο να έχουμε 20 δισ.?", η κυρία αυτή απάντησε "ναί"!!! Τί να πεις, όλοι κουτσοί-στραβοί στον Αϊ-Παντελεήμονα!

Στο ίδιο δελτίο, ένας απερίγραπτος και μονίμως χασκογελών Μεϊμαράκης, σαν τραμπούκος της ΟΝΝΕΔ (δες και εδώ), να προσπαθεί να προσβάλλει τον Παπακωνσταντίνου, ο Παπακωνσταντίνου να του λέει "δεν σας επιτρέπω" και ο χάχας να ανταπαντά "θυμηθήκατε τον Αγαμέμνωνα Κουτσόγιωργα"!!! Ευτυχώς, τον τάπωσε ο Παπακωνσταντίνου αναλύοντας το οικονομικό πρόγραμμα. 

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ! Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΖΙΩΝ, ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: