Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Αλητείες! (update)

Για το δήθεν ... "ειδησεογραφικό" site που στην πραγματικότητα είναι μέσο ξεπληρώματος υποχρεώσεων προς τη ΝΔ, για την κρατική διαφήμιση που το ίδιο παίρνει από οργανισμούς του Δημοσίου, τα έχουμε ξαναπεί εδώ.

Ο Κρόγιας μάλιστα το έψαξε παραπάνω και βρήκε άμεση σύνδεση του site με τη ΝΔ και το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής (βλ. εδώ).

Προσέξτε τί βρήκαν σήμερα να καταλογίοσυν στον Παπανδρέου: ότι το Σάββατο, μετά την επίσκεψή του στον τόπο της καταστροφής, στην Ανατολική Αττική ... "σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε για το Διακοφτό Αχαϊας. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας λουόμενοι στην παραλία της Πούντας που βρίσκεται λίγο έξω από το Διακοφτό κάτω από το χωριό Τράπεζα, είδαν έκπληκτοι τον Γιώργο να απολαμβάνει το μπάνιο του και τα μακροβούτια του. Το ίδιο βράδυ , οι κάτοικοι του Διακοφτού τον είδαν στον «Σουπάκια» να τρώει την ψαρόσουπά του" !!!

ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: γιατί να μην πάει στην ιδιαίτερη εκλογική του περιφέρεια ο Παπανδρέου? ΑΥΤΟΣ ήταν υπεύθυνος να σβήσει τι φωτιές? ΑΥΤΟΣ συντόνιζε το πυροσβεστικό έργο? ΑΥΤΟΣ είναι ο αρμόδιος υπουργός ή πρωθυπουργός? (όλα αυτά βέβαια, ΑΝ δεχτούμε ότι η "είδηση" δεν είναι αποκύημα φαντασίας από τις γνωστές ιστορίες του τύπου "σκύλος δάγκωσε τον Γιωργάκη" κλπ κλπ!).

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Αλλος είναι ο αρμόδιος που έπρεπε να ήταν πανέτοιμος ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Ο Παπανδρέου πήγε στον τόπο της πυρκαγιάς, σχημάτισε ιδία γνώμη και απήλθε, όπως έπρεπε να κάνει! Δηλαδή, κύριοι, ΑΝ καθόταν όλη τη μέρα ο Παπανδρέου στον τόπο των επιχειρήσεων, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ δεν θα τον "κράζατε" για "τηλεοπτικό show" και "εκμετάλλευση" των γεγονότων κλπ κλπ? Για τον πραγματικά αρμόδιο, τον Καραμανλή, που, ενώ έπρεπε να ήταν στο πόστο του, έφευγε με ωράριο δημοσίου υπαλλήλου για τη Ραφήνα (βλ. εδώ), λέξη δε λένε στο parapolitika.gr...

Η συνέχιση της "επιχείρησης: αλητεία", εδώ και εδώ, όπου το γνωστό "ευαγγελικό" και σφόδρα αντι-παπανδρεϊκό μπλογκ, τάχα μου πασοκικό, άλλαξε όλο το νόημα της ανάρτησής μου, παρουσίασε την είδηση του parapolitika.gr ως ... δική μου (μεγαλεία λέμε!) και του Κρόγια και αναπαρήγαγε τον βόθρο του Τράγκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: