Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Να οι καλλιτέχνες...

...που,  με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στην έκθεση του Ιδρύματος, που λιβανίζει τον ψευτο-Εθνάρχη, αβαντάρουν τον Καραμανλή και τον παρουσιάζουν ως δήθεν "πνευματικό" άνθρωπο, τη στιγμή που η κυβέρνησή του λογοκρίνει τον Κ. Γαβρά!

Αναρτώ τα ονόματά τους, καθώς το ζήτησε με σχόλιό του στην προηγούμενη ανάρτησή μου ο φίλος Γκιώνης, που διατηρεί το ιστολόγιο "Εικόνες".

Σύμφωνα, λοιπόν, με το free-press LiFo, οι καλλιτέχνες αυτοί, που νομιμοποίησαν με τη συμμετοχή τους την προσπάθεια της Δεξιάς να ταυτίσει την αποκατάσταση της Δημοκρατίας με τον μακαρίτη Καραμανλή, είναι οι αναγραφόμενοι στο δημοσίευμα που βλέπετε... Παλιότερα είχαμε τους λογοτέχνες σαν την Ι. Καρυστιάνη και την Κ. Δημουλά να "ρετουσάρουν" την εικόνα του αρχι-άχρηστου: ειδικά δε η πρώτη, ούσα σύζυγος του Παντελή Βούλγαρη και επιτρέποντας στη ΝΔ να κυκλοφορεί το όνομά της για τη λίστα επικρατείας της στις εκλογές του 2007, ουσιαστικά "ακύρωνε" με τον τρόπο αυτό το έργο του συζύγου της, ο οποίος, ας μην το ξεχνάμε, γύρισε τα "Πέτρινα Χρόνια", ταινία που στη δεκαετία του '80 απετέλεσε ξέσπασμα της Αριστεράς απέναντι στα εμφυλιοπολεμικά έργα τύπου "Ελένη" του Γκατζογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: