Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Το Πασόκ, η Μάλτα και ο Νομός Ηρακλείου!

Οι διάφοροι Πρετεντεράκοι, στην προσπάθειά τους να "μειώσουν" τη νίκη του Κινήματος (που στο κάτω-κάτω είναι και το πρώτο βήμα για να πέσει η κυβέρνηση του αρχι-άχρηστου) προβάλλουν κάτι επιχειρήματα τόσο βλακώδη και "κουτοπόνηρα", που θέλει προσπάθεια να τα αντικρούσεις, αφού, όπως είναι γνωστό, όλα μπορεί να τα νικήσει κανείς, όχι όμως την ηλιθιότητα!
Σε ένα από τα δελτία ειδήσεων του Μέγκα, λοιπόν, ο Σκανδαλίδης, αν δεν κάνω λάθος, λέει το αυτονόητο: ότι το Πασόκ είναι το μοναδικό ή, εν πάσει περιπτώσει, ένα από τα λίγα σοσιαλιστικά κόμματα της Ευρώπης που νίκησαν τα αντίστοιχα συντηρητικά. Σπεύδει ο ... φωστήρας να αντιλέξει: "όχι, στη Μάλτα οι Σοσιαλιστές κέρδισαν με 55%" !!!
Δυστυχώς, ο Κ. Σκανδαλίδης δεν είχε εκείνη την ώρα τα στοιχεία να του απαντήσει (και λογικό είναι): "Ναι, στη Μάλτα όντως το Σοσιαλιστικό Κόμμα κέρδισε με 54,77%, αλλά η Μάλτα έχει πληθυσμό 412.000 κατοίκους. Στο Νομό Ηρακλείου που έχει πληθυσμό 300.000 κατοίκους και εγγεγραμμένους 250.000 κατοίκους, το Πασόκ πήρε 57% και η ΝΔ 22%. Δηλ. το Πασόκ σε ένα νομό με πληθυσμό τα 3/4 της Μάλτας, πήρε αναλογικά ποσοστό παραπάνω από όσο πήρε το εκεί Σοσιαλιστικό Κόμμα" !!!
Κάγκελο θα τον άφηνε τον Πρετεντεράκο, αλλά πού να τα βρεις τα στοιχεία αυτά εκείνη την ώρα που σου πετάνε το επιχείρημα-μαλακία? 

3 σχόλια:

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας είπε...

Είσαι θεός!!!
Προσκυνω!!!!

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας είπε...

Α!! Βάλε και το Λασίθι στους υπολογισμούς για να φτάσεις τον πλυθυσμό της Μάλτας!!

Nikos Lioliopoulos είπε...

κρητη for ever!