Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Αρχισαν τις "δικαιολογίες" στο Μέγκα... (update)

Στην εκπομπή του Μέγκα, που μόλις άρχισε, μίλησαν για αποχή γύρω στο 42% και ο Πρετεντεράκος αμέσως πήρε την "πάσα" της Τρέμη και άρχισε την προσπάθεια για να μπορέσει να δικαιολογήσει (λίγο αργότερα, με την ανακοίνωση των exit polls) την κατρακύλα της ΝΔ!  

Σωστός ο Γ. Λομβέρδος που παρατήρησε ότι το αποτέλεσμα έχει κι άλλη ανάγνωση: ότι παραμένουμε η χώρα με μία από τις υψηλότερες συμμετοχές στις ευρωεκλογές.

Update: τί λέγαμε? Εβγαλαν και την καραδεξιά Σπυράκη από τη Ρηγίλλης και ανακοίνωσε ότι στη ΝΔ αποδίδουν την ήττα στην μεγάλη αποχή! Τί έχουμε να ακούσουμε ακόμη για να σωθεί ο ... αρχι-άχρηστος!

Να πούμε και κάτι άλλο: οι γνωστοί "φωστήρες" θα προσθέσουν τα ποσοστά ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. και θα ισχυριστούν ότι "κοιτάξτε, συνολικά η Δεξιά φτάνει ίσαμε το ποσοστό του Πασόκ, άρα πάτσι" !!! Ξεχνούν ότι χρόνια ολόκληρα μας έπρηξαν με το επιχείρημα ότι η ΝΔ είναι τάχα κεντρώο κόμμα και όχι ακροδεξιό. Ξεχνούν επίσης ότι με την ίδια λογική πρέπει να προσθέσουμε στο Πασόκ το ποσοστό του Συνασπισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: