Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Δεν πήραν τίποτε χαμπάρι οι "ψευτοαριστεροί"...

Από τη σημερινή "Ελευθεροτυπία"

Οργίζεται σήμερα ο φίλος Γ. Κρόγιας (βλ. εδώ) γιατί μερικοί, είτε ηθελημμένα είτε λόγω άγνοιας, συνεχίζουν να επιμένουν ότι το Πασόκ ... δήθεν τώρα (που ΞΑΝΑΕΔΩΣΕ στη δημοσιότητα εν περιλήψει τα σημεία του προγράμματος για τη μετανάστευση, βλ. εδώ) θυμήθηκε το μεταναστευτικό ζήτημα και τους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας, και εξομοιώνουν έτσι το Κίνημα με τη ΝΔ και την κωλοπιλάλα που έπιασε τώρα τον Καραμανλή, μετά από 5 έτη απραξίας...
***
Και δικαιολογημένα αγανακτεί ο Κρόγιας, αφού παραθέτει τις προτάσεις του Πασόκ από το pasok.gr, που αποδεικνύουν ότι το Κίνημα εγκαίρως είχε καταθέσει την πολιτική του επί του θέματος αυτού, που η κυβέρνηση το ανακάλυψε ξαφνικά, υπό το φόβο του ΛΑ.Ο.Σ. (βλ. εδώ).
***
Και σκέφτομαι: άντε, κάποια γαλάζια "παπαγαλάκια" και κάποιοι προβοκάτορες να μην κάνουν τον κόπο να ψάξουν στο διαδίκτυο τί έχει προτείνει ο Γιώργος σε ΑΝΥΠΟΠΤΟ χρόνο για τους μετανάστες. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ και κάποιοι ... δήθεν αριστεροί και ... δήθεν προοδευτικοί δημοσιογράφοι? Επιτρέπεται?
***
Μετά σκέφτομαι ότι απλώς είναι "βαμμένοι" Συνασπιστές, που,  οι καημένοι, δεν μπόρεσαν ακόμη να χωνέψουν το γεγονός ότι ο Τσίπρας δεν κατόρθωσε να γίνει Παπανδρέου στη θέση του Παπανδρέου και ο ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει τη θέση του Πασόκ! Ισα-ίσα, πήγε άπατος στις ευρωεκλογές.
***
Επεκτείνοντας την ανάρτηση του Κρόγια, δείτε πού έπεσε το μάτι μου σήμερα: τα παραπάνω ισχύουν για τον στάζοντα χολή δημοσιογράφο της "Ελευθεροτυπίας" Γιάννη Τριάντη, ο οποίος, στη σημερινή επιφυλλίδα του με τίτλο "Επί Τάπητος", αναφέρει με περισσή κακία αλλά και συνειδητό ψεύδος (όπως προαπέδειξε ο Κρόγιας):
"Καλώς τα παιδιά της Ιπποκράτους. Που ανακάλυψαν τώρα (σχόλιο: ΤΩΡΑ???? Στραβομάρα έχετε αγαπητέ "έγκυρε" δημοσιογράφε?) ότι η Ελλάδα είναι «ξέφραγο αμπέλι» και ότι κάτι πρέπει να γίνει στο θέμα της μετανάστευσης. Κανένα πρόγραμμα, κανένα σχέδιο, καμμία γόνιμη συγκροτημένη πρόταση (ψέλλιζε χθες στο «Μέγκα» ο Χρυσοχοΐδης, αδυνατώντας να αντιμετωπίσει καίρια ερωτήματα)".
***
ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΦΑΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ... 'σύντροφοι'!
***
Υ.Γ.: το μπλογκ  FREE PASOK μας θυμίζει επί τη ευκαιρία τί εστί Τριάντης: αμοιβή 87.000 ευρώ το χρόνο, βλ. εδώ... Με τόσα λεφτά γίνομαι και εγώ "αριστερός" και ΣΥΡΙΖΑ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aριστεροί διανοούμενοι με φορτωμένες τσέπες....Ακούγεται τόσο εύκολο.
http://press-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_80.html

Νίκος Λαγκαδινός είπε...

Για ρωτήστε τον Φασούλα που τον είχε προσλάβει ως διευθυντή στο δημοτρικό ραδιόφωνο του Πειραιά με ένα παχυλό μισθό, να μας πει τι του βρήκε!