Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

KKE: ένας στυγνός εργοδότης...

Μπήκα στα μπλογκς και τους ειδησεογραφικούς ιστότοπους σήμερα, από τη Ρώμη, και είδα ότι ο Γιώργος απάντησε με παρρησία και εμπεριστατωμένα, στο χθεσινό ντιμπέϊτ. Είδα και την π...στιά του ΔΟΛ και του Βήματος, να σπεύσουν να βγάλουν "νικητή" τον Καραμανλή με στημμένη δημοσκόπηση ΠΡΙΝ καλά-καλά ξεκινήσει η διαδικασία (είπαμε: το '65 που ο κόσμος έκαιγε το Βήμα του Λαμπράκη και την Ελευθερία του Κόκκα στους δρόμους, ΔΕΝ είναι και τόοοοοοσο μακρινό!). Σήμερα, βέβαια, τα "ΝΕΑ" ανέλαβαν να πάρουν πίσω την προβοκάτσια-αν μπορούσαν, ας έκαναν κι αλλιώς... (βλ. εδώ).

Από όλη τη διαδικασία, όμως, ένα με ευχαρίστησε: ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρέθηκε άνθρωπος να ρωτήσει την Παπαρήγα για τον στυγνό εργοδότη που λέγεται "ΚΚΕ" σήμερα στην Ελλάδα: γιατί ο Ριζοσπάστης δε πληρώνει τους εργαζόμενους σε αυτόν με τον βασικό μισθό που "απαιτεί" να καταβάλλουν οι άλλοι εργοδότες στους δικούς τους μισθωτούς?

Δείτε τί απάντησε η γνωστή "κυράτσα" του Περισσού: «Αυτός που δουλεύει για το κόμμα, πριν απ΄ όλα δεν είναι επάγγελμα, εθελοντικά έρχονται. Αλίμονό μας αν συνδέσουμε την προσφορά μας στο κόμμα με την επαγγελματική αποκατάσταση».
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? Δηλαδή: "δούλευε μαλ...κα σύντροφε για να τρώνε τσάμπα τα ηγετικά στελέχη"...

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, στο "Αρατε Πύλας", τα έχουμε πει αυτά προ πολλού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: