Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Ετσι πρέπει!

Από το Press.gr η είδηση για το πως η ΠΑΣΚ του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας προχωρά στη διαγραφή του συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ που διόρισε μέλος της οικογένειάς του μέσω του γνωστού "διαγωνισμού" με τον οποίο ο Μεϊμαράκης διόρισε ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο Υπουργείο! Το κείμενο δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου ΔΕΝ ανέχεται μύγα στο σπαθί του!
Το γνωστό μπλογκ δημοσιεύει όλη την απόφαση της Γραμματείας της ΠΑΣΚ του υπουργείου που ζητά από τον συνδικαλιστή του Κινήματος να υποβάλει την παραίτησή του διότι "έχει δημιουργηθεί εις βάρος του εικόνα συναλλαγής, προσωπικής ιδιοτέλειας και βολέματος, συμψηφισμού, ανεξάρτητα των προθέσεων πιστεύουμε το ίδιου ή της σεβαστής οικογένειάς του". Και όπως τονίζουν "η παράταξή μας διασύρεται, πλήττεται βάναυσα η αξιοπιστία και η εντιμότητα της πολιτικής της και των στελεχών της, συμπαρασύροντας στο κατήφορο και το πολύπαθο συνδικαλιστικό κίνημα στο ΥΕΘΑ "την ώρα που αντιθέτως έχει ανάγκη από στελέχη τα οποία ως φορείς της πολιτικής μας να είναι και φαίνεται ότι είναι μακριά από κάθε έννοια διαπλοκής, συναλλαγής, προσωπικών επιδιώξεων...".
Οπως σημειώνει το Press.gr, "είναι ένα σκληρό κείμενο που όμως τιμά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ διότι δείχνουν ότι δεν θέλουν να αφήσουν το κόμμα τους να κάνει τα ίδια λάθη του παρελθόντος, τώρα μάλιστα που διεκδικεί την επάνοδο στην εξουσία. Τέτοιες καθαρές θέσεις και αποφάσεις χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: