Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009

Ολοι ... Νορβηγία ή Ισπανία!

Θα μου πείτε "εδώ ο κόσμος καίγεται..." και εγώ σχολιάζω την Eurovision?

Ακριβώς, όμως, επειδή έχουμε την άχρηστη κυβέρνηση που έχουμε, αν ΔΕΝ προσέξουμε αύριο κατά τη σχετική ψηφοφορία, είναι δυνατόν να μας προκύψει εκ νέου κανένας ... "εθνικός θρίαμβος" και να βρεθούμε πάλι ενώπιον της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, για να μπορεί να ... "παινεύεται" σα γύφτικο σκεπάρνι ο Καραμανλής.

Επιπλέον, οι διάφορες ... "
Ρουβίτσες", που (δυστυχώς...) η ψήφος τους στις εκλογές είναι ισάξια με τη δική μου και τη δική σας, είναι ικανές να "τσιμπήσουν" στην προπαγάνδα της κρατικής ΕΡΤ και να ψηφίσουν Ν.Δ., μόνο και μόνο επειδή επί των ημερών της θα κέρδιζε ο καλός τους!

Να εξηγηθώ: δεν έχω τίποτε με τον Σάκη, την Καλομοίρα ή την Ελενα. Αν και δεν είναι ακριβώς το είδος του μουσικού ακούσματος που προτιμώ, ωστόσο δέχομαι την Eurovision ως αυτό ακριβώς που είναι: ένα show για να περάσεις το Σαββατοκύριακο με πίτσες, παρέα και κουβεντούλα.

Γιατί, όμως, αύριο πρέπει να ψηφίσουμε τους φερόμενους ως "ανταγωνιστές" μας? Εξήγησα τους λόγους και πέρυσι, όταν κέρδισε η Ρωσσία και έχασε η Καλομοίρα (βλ. εδώ):


Γιατί, αν πχ κερδίσει η Νορβηγία χάρη (και) στην ... "αλληλεγγύη" των σκανδιναυικών και των βαλτικών χωρών μεταξύ τους, θα προσφέρει μέγιστη υπηρεσία στη Δημοκρατία μας! Θα μου πείτε "τί σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο?". Και θα σας απαντήσω: έχει και παραέχει! Η άχρηστη κυβέρνηση θα "χρησιμοποιήσει" σίγουρα μία τέτοια νίκη, κατά την τακτική της Χούντας: φαντάζεστε τον Καραμανλή, τον Ρουσσόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΡΤ και τα ανίκανα "γαλάζια" φυντάνια πώς θα παινεύονταν για την νέα ... "εθνική νίκη"? Φαντάζεστε πόσο πίσω θα πήγαιναν στην ημερήσια ατζέντα κρίσιμα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά θέματα για να προβληθεί από τα ΜΜΕ η νίκη του Ρουβά? Υπενθυμίζω πάλι τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την υποδοχή και τα "πανηγύρια" της ΕΡΤ στη νίκη της Ελενας Παπαρίζου. Υπενθυμίζω πάλι ότι συμπεριέλαβαν την τότε νίκη της στα ... "έργα" που είχε να ... επιδείξει η "νέα διακυβέρνηση"...


Γι'αυτό ξαναλέω: Νορβηγία, Ισπανία ή όποιον άλλον "ανταγωνιστή" μας θέλετε και σας αρέσει. Στο κάτω-κάτω έχουν πολύ ωραιότερα τραγούδια...
Υ.Γ.: δείτε εδώ και μία χιουμοριστική προσέγγιση στο ίδιο "πνεύμα"  πάντως...

3 σχόλια:

Dimitris P. είπε...

Φίλτατε Στέλιο,συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω μαζί.Δεν είναι αυτή η λύση.Δεν θα σαμποτάρουμε τη χώρα μας (όσο ευτελές κι αν είναι το συγκεκριμένο αντικείμενο) εμείς οι ίδιοι για να μην καρπωθεί την επιτυχία ο καραμανλής! Αρκετά σαμποταρει τη χώρα ο ίδιος και οι συν αυτώ!
καλή επιτυχία Σάκη!

Στέλιος είπε...

@Dimitris: αγαπητέ μου, όταν η χώρα είναι "υπό κατοχή" τότε όχι μόνο επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται το σαμποτάζ!

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ερέτριας είπε...

Πο πο δεν τον πάει καθόλου τον Καραμανλη!

Σα να μην του έφταναν τα προβλήματά του, έχασε και ο Σάκης!!