Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

Τον ξεμπρόστιασε ο Νεγκροπόντε!

Ως γνωστόν, όσοι έχουν ζήσει στο εξωτερικό συνήθως δε μασάνε τα λόγια τους! Διαβάστε στον "Μικροπολιτικό" των ΝΕΩΝ πώς ξεμπροστιάστηκε ο αρχι-άχρηστος:

"ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την ευρυζωνικότητα πήγε χθες το πρωί ο Κώστας Καραμανλής. Είχε υπολογίσει χωρίς τον Νίκολας Νεγκροπόντε (φωτό) που ήταν ομιλητής κι έκανε μια τοποθέτηση για τις δυνατότητες που θα προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες σε μια χώρα σαν την Ελλάδα. Ο Νίκολας δεν του χαρίστηκε. «Όταν πρωτοήρθα εδώ και τα έλεγα αυτά πριν από δέκα χρόνια», είπε, «ο μόνος που είχε έρθει να με ακούσει ήταν ο τότε υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου». ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ πως ο Πρωθυπουργός έφαγε ελαφρώς χυλόπιτα. Ακόμη χειρότερα: φαίνεται πως η συμμετοχή στο Συνέδριο αποφασίστηκε άρον άρον την Τρίτη το βράδυ. Στο πρόγραμμα, που είχε βγει προ δεκαπενθημέρου, δεν περιλαμβανόταν η ομιλία του Καραμανλή".

3 σχόλια:

Vassilis είπε...

Τι περίεργο όμως που τις νέες τεχνολογίες τις υιοθέτησε η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας...

3 χρόνια μωρέ είχατε πιλοτικό το ADSL για να πουλάει τα netmod ο Κόκκαλης και τολμάτε και μιλάτε για τεχνολογίες; Που ήταν τότε ο Παπανδρέου; Ααα χόρευε με τον Γκιούλ...

Στέλιος είπε...

@Vassilis: οι νέες τεχνολογίες για λίγο καιρό έτσι πιλοτικά προχωράνε κύριος! Εμείς τα ετοιμάσαμε όλα, εμείς οργανώσαμε τους Ολυμπιακούς, κι ήρθατε μετά και το παίζατε "αυτόματος πιλότος". Ο δικός σας ο Μπούλης δεν ξέρει ούτε το λάπτοπ πως ανοίγει.

Στέλιος είπε...

ΚΑΙ ΑΝΤΕ εμένα δεν με πιστεύεις, τον αμερικανό ιθύνοντα δεν τον πιστεύεις? Σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος ρεεεεεε!