Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

Σπόνσορας καλλιστείων γ' κατηγορίας ο Ψωμιάδης!

Πλήρης  στοίχισηMέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο κλόουν-ζορρό-νομάρχης Θεσσαλονίκης ήταν τελείως άχρηστος και για τα πανηγύρια. Επίσης γνωρίζαμε ότι έχει γελοιοποιήσει κάθε έννοια πολιτικής και τοπικής αυτοδιοίκησης με τα καμώματά του. Γι'αυτό και η Θεσσαλονίκης δεν έχει να επιδείξει δημόσια έργα, πάρκινγκ, καθαριότητα, σχολεία κλπ. Επίσης γνωρίζαμε ότι εξαιτίας της ανικανότητας του ανεκδιήγητου Νομάρχη, χάθηκαν κονδύλια της Κοινότητας για τη σωτηρία της λίμνης Κορώνειας που στέρεψε.

Εκείνο που ΔΕΝ ξέραμε ήταν το για ποιό λόγο δεν έχει καιρό ο άχρηστος Νομάρχης να ασχοληθεί με τα καθήκοντά του, πέραν του ότι τρέχει στα πανηγύρια και τα καρναβάλια: με χορηγία της Νομαρχίας, όπως φαίνεται από την παραπάνω αφίσα που έχει κατακλύσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης, διοργανώνονται ... ρωσσικά τοπικά καλλιστεία και μάλιστα γ' κατηγορίας, για την ανάδειξη της "Μις Σταρ 2009" !!!

Με τέτοιες ... σοβαρές ασχολίες, που να βρει καιρό ο Ψωμιάδης για σοβαρά έργα? Α ρε κατάντια...

1 σχόλιο:

Ευάγγελος είπε...

'Αλλος ένας σεμνός και ταπεινός διακονιάρης του λαού της Θεσσαλονίκης... Εδώ πήγε στην κριτική επιτροπή των "μεγάλων" καλλιστείων, αυτά θ' άφηνε...